Mi volt a legdurvább amit tarnárnak szóltatok vissza?
Soha senkinek nem szóltam be.
Ez előny volt 10 éve mert egy drogos reteknek majdnem anyáztam, annak meg meghalt az anyukája aztán azért lett drogos , egyik iskolatársam szárrá verte rá pár napra.
Egy viszont megmaradt.
Osztálytársnő ; Tanárnő!Maga tud angolul?
Tanár: NEM!
Osztálytársnő: Akkor fuck you!
Aztán persze mindenki csak nézett.
Még 8.osztályban az egyik lány osztálytársam aki feltűnési viszketetségben szenvedett nem igazán szeretett volna eleget tenni a házirend szabály azon pontjának, hogy "órát csendben kell végig ülni"
Ezért a tanár kiutasította verbálisan a teremből, de mivel nem engedelmeskedett így odament hozzá, hogy felállítsa és kikísérje a teremből. Azonban ekkor az osztálytársam felállt, megragadta a haját és elkezdte cibálni, ütlegelni a fejét. A tanár önvédelemből neki vágta az asztalhoz, majd kiment, de mielőtt elhagyta volna a termet elhangzott a szájából, hogy : "a k**va anyádat!! R*hadjál meg!"
Majd becsapta az ajtót és kiment.
Nem leszek álszent, végig röhögtem az egészet, dehát ugyebár akkor még éretlenebb voltam, ez a mentségem rá.
Tanár: "tanulni kéne! "
Gyerek: "tanítani kéne..."
Nem én, hanem az egyik osztálytársam. Az érettségi előtt álltunk, nagyon rossz nyelvtanár, nem tudtunk semmit se.
"Nekünk általánosban németből jó tanárunk volt."
Ezután meg az a kínos csend meg a légy zümmögése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!