Na mit szóltok hogy mégse olyan biztos a május 4-i érettségi? Maruzsa tegnapi bejelentése
Maruzsa Zoltán: ha szükséges, "mozgatják" az érettségi időpontját
Érettségi lesz, a kormány kijelölte a vizsgák időpontját, de ha a járványügyi szempontok indokolják, annak "mozgatásáról" a szükséges döntést meghozza a kabinet - erről Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár beszélt a kormany.hu oldalon közzétett videóban.
FŐ A HATÁROZOTTSÁG ELVTÁRSAK!
Figyelj, én idén érettségizek, nem tudom te is, de azzal, hogy naponta kiteszel egy nagyon provokatív stílusban kiírt kérdést, senkivel nem segítesz, csak hergeled az embereket. Fejezd be.
Bármi történhet, senkinek nincs lehetősége látni a jövőt.
"Bármi történhet"
Na én azért tudok olyat ami biztosan nem történhet meg. Pl az hogy egy narancsosnak egy szava is ér bármit is. Na az biztos nem lesz...
Meg az is milyen (Darwin díj) hogy bejelentik május 4 érettségi. Mégis.
Majd 1 napra rá: jaaaa május 3 a tetőzés..... jaaaa
Na 2 napos csönd.... és jön a bejelentés hogy "mozgatható" az érettségi....
EZ IGEN! ERRE MÉG REJTŐ IS CSETTINTENE!
Akkor az aggódást hagyd azoknak, akiknek tényleg fontos és ne itt dühöngj állandóan.
Igen, rossz a helyzet, de te csak rontasz rajta.
"Akkor neked nem hót mindegy hogy lesz-e meg mikor lesz? Pofám leszakad..."
Nagyon nem, mert noha nem érettségizek, de a másik oldalon állva érettségiztetek.
"Azért érdekes tényleg hogy Orbán elmondta meg Müller hogy pont azokra a napokra várják a járvány "tetőzését" "
Hát így van! Darwin díj! Mikor tetőzik? Május 3. Mikor lesz az érettségi? Május 4.
Hát világos. Másképp nem is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!