Hogy viselitek az online oktatást? Nálatok hogy működik?
Én nagyon élem, hogy itthon vagyok :D
Nekem ez nagyon bejön. Én nem vágyom vissza a suliba. Szerencsére jövőre érettségizek aztán húzhatok dolgozni.
Nekem a Home office bejön, szóval ebből kiindulva, az online oktatás is bejönne szerintem. (De Home office-ban is úgy tűnik hogy a munkahelyemen csak én élvezem azt, hogy itthon lehetek, mindenki már menne vissza melózni.)
Meg az iskolai emlékeim alapján is, szerintem jobban bejönne a távoktatás.
Nekem tetszene, hogy a saját kis tempómban haladok, akkor tartok szünetet, amikor szeretnék, nincsenek a "NEM TUDOM BEFOGNI A SZÁMAT" gyerekek meg a szájmenést kapott tanárok, akik miatt nem tudsz egy dolgozatra vagy egy feladat kidolgozására odafigyelni, és, mivel telefonon és az Interneten keresztül tartanám a kapcsolatot a gyerekekkel, így nincs ez, hogy a szüneteimbe belezavarnának , amikor pihenésképpen éppen olvasok pár oldalt, mert, hogy magyarázzak el nekik a nem tudom mit, vagy 2 perc alatt dobjak nekik össze egy fogalmazást, vagy csak a sikításaikkal, rohangálásaikkal, stb.
Nekem most, hogy itthon vagyok Home Office-ban, az otthoni körnezet jó érzést ad, ami gimnazistaként szintén meg lenne bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!