Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rohadt mérges ránk a tanárnő,...

Rohadt mérges ránk a tanárnő, szégyenkezik, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Egyetemitsák vagyunk, 4. féléves, mérnökinformatikusok. Van egy szabadon választható tárgy, amit muszáj volt felvennünk és nem sok köze van az informatikához. Alapjáraton az ország leggagyibb egyeteme, itt senki sem tanul, MINDENKi kivétel nélkül puskázik. Ugye most online oktatás van és kaptunk 2 hete egy zh-t, hogy csináljuk meg. Mindenki kivétel nélkül ctr c és ctrl v a zh. MIndenkinek egyes lett, mert a tanárnő ezt nem fogadta el. Mérges ránk és szégyenkezik miattunk. Hát bammeg mit várt? Hogy majd mindenki jófiú lesz. Hát nem! És majd ha visszamegyünk és újraírjuk úgy is puskázni fogunk majd megint. Meg tudjuk oldani, eddig mindig megoldottuk. De rosszul érzi magát miattunk a tanci. Szeretnénk azért mégiscsak valami bocsánatot kérni tőle. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2020. ápr. 7. 21:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem az egyetemet minősíti. Ha lemondtak rólatok a tanárok, mert b**ztok tanulni, és tényleg így van, ez egyedül téged minősít. Nem látsz bele a tanárok fejébe, lehet, hogy most elégelték meg, vagy csak ő elégelte meg - jogosan.
2020. ápr. 7. 21:56
 12/38 anonim ***** válasza:
21%

Én igazat adok neked.

Azt megértem, hogy a közoktatásban muszáj valahogy haladni az anyaggal, mert az alapok fontosak. De hogy a felsőoktatásban miért nem zártak le mindenkit erre a félévre, az rejtély. Nem ezen a néhány hónapon múlik, hogy ki fog érteni a szakmájához és ki nem. Ezt diplomásként mondom.

2020. ápr. 7. 21:58
 13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es, én is így gondolom. Semmi értelme ennek így.
2020. ápr. 7. 22:06
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Valahol megértelek, én is csalnék otthonról, de annyi eszem azért lenne hogy legalább átfogalmazzam vagy bármi :)
2020. ápr. 7. 22:19
 15/38 A kérdező kommentje:
Én átfogalmaztam egy két helyen, sőt volt amit tényleg én rajzoltam táblázatot pl, de mindenki más pofátlanul lecsalta.
2020. ápr. 7. 22:23
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a tantárgy? Mindenhol vannak tölteléktárgyak, potya kredit.
2020. ápr. 7. 22:37
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze van ennek az egésznek ahhoz hogy miért van távoktatás? Nem tanultak, puskáztak, lebuktak. Ugyanez lett volna ha papíron írják a suliban, csak esetleg komolyabb következményekkel. Miért is kellene lezárni az egész oktatást hónapokra amikor kisebb-nagyobb nehézségekkel, de alapvetően az egyetemeken ez nem okoz nagy gondot?
2020. ápr. 7. 22:38
 18/38 anonim ***** válasza:
13%

De sok pedáns van itt, aki biztos nem csalt soha semmiben, mindig mindent maga ért el segítség nélkül... Vagy csak más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem?

Kérdező: Nem kell ezért bocsánatot kérni, meg szégyenkezni, meg hasonló ökörségek. Pár év, és nektek ez csak egy szép emlék lesz arról, mennyire hülyék voltatok, a tanár meg ha ezt ennyire komolyan veszi, azzal sokat nem lehet tenni. Egy dolog elhivatottnak lenni a szakma iránt, de nem kell meglepődni, hogy a diákok ilyesmit csinálnak. Az élet arról is szól, hogy az ember keresse, megtalálja, és kihasználja a lehetőségeit.

2020. ápr. 7. 22:41
 19/38 anonim ***** válasza:
Mindenhol van puskázás, más kérdés, hogy miért. Mi anno azért puskáztunk, mert a tankönyvekből nem sok esély volt megcsinálni a vizsgákat, nagyon szép jegy volt akkoriban a 2-es. Szintén mérnök infó, csak másik suli. Most a szakmában dolgozom, értem is, szívesen foglalkozom vele, szóval nem a kipuskázott tananyagon múlt, hogy ezzel foglalkozom-e vagy sem. Némelyik valós problémát esélytelen lenne a tankönyvpéldákkal megoldani úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
2020. ápr. 7. 22:46
 20/38 A kérdező kommentje:
Vállalkozástan. Nem teljesen felesleges az életben, de most kezdőként ez felesleges lexikális tudás. És kötelező volt felvenni, mert fel kellett vennünk 2 szabadon választhatót, de csak 2 volt összesen. Egy kis vidéki egyetemen nem is nagyon van több szabadon választható, tanár is alig van. Itt a tanárok 95%-a nem veszi komolyan az egyetemet, a diákokból pedig senki. Egy munkáltató se nagyon fogad diákot dolgozni a környékről, mert tudják, hogy 0 tudással jönnek ki a diákok innen egytől egyik, alig kivétellel. MIndenki magasról toj bele. És felsőbb évesektől is azt hallottuk, hogy eddig magasról tojt bele ő is. Hát most nem, most bekeményített a semmire. Ha neki így jó...
2020. ápr. 7. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!