Rohadt mérges ránk a tanárnő, szégyenkezik, mit
tegyünk?
Nem az egyetemet minősíti. Ha lemondtak rólatok a tanárok, mert b**ztok tanulni, és tényleg így van, ez egyedül téged minősít. Nem látsz bele a tanárok fejébe, lehet, hogy most elégelték meg, vagy csak ő elégelte meg - jogosan.
2020. ápr. 7. 21:56
Én igazat adok neked.
Azt megértem, hogy a közoktatásban muszáj valahogy haladni az anyaggal, mert az alapok fontosak. De hogy a felsőoktatásban miért nem zártak le mindenkit erre a félévre, az rejtély. Nem ezen a néhány hónapon múlik, hogy ki fog érteni a szakmájához és ki nem. Ezt diplomásként mondom.
2020. ápr. 7. 21:58
13/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es, én is így gondolom. Semmi értelme ennek így.
Valahol megértelek, én is csalnék otthonról, de annyi eszem azért lenne hogy legalább átfogalmazzam vagy bármi :)
2020. ápr. 7. 22:19
15/38 A kérdező kommentje:
Én átfogalmaztam egy két helyen, sőt volt amit tényleg én rajzoltam táblázatot pl, de mindenki más pofátlanul lecsalta.
Mi ez a tantárgy? Mindenhol vannak tölteléktárgyak, potya kredit.
2020. ápr. 7. 22:37
Mi köze van ennek az egésznek ahhoz hogy miért van távoktatás? Nem tanultak, puskáztak, lebuktak. Ugyanez lett volna ha papíron írják a suliban, csak esetleg komolyabb következményekkel. Miért is kellene lezárni az egész oktatást hónapokra amikor kisebb-nagyobb nehézségekkel, de alapvetően az egyetemeken ez nem okoz nagy gondot?
2020. ápr. 7. 22:38
De sok pedáns van itt, aki biztos nem csalt soha semmiben, mindig mindent maga ért el segítség nélkül... Vagy csak más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem?
Kérdező: Nem kell ezért bocsánatot kérni, meg szégyenkezni, meg hasonló ökörségek. Pár év, és nektek ez csak egy szép emlék lesz arról, mennyire hülyék voltatok, a tanár meg ha ezt ennyire komolyan veszi, azzal sokat nem lehet tenni. Egy dolog elhivatottnak lenni a szakma iránt, de nem kell meglepődni, hogy a diákok ilyesmit csinálnak. Az élet arról is szól, hogy az ember keresse, megtalálja, és kihasználja a lehetőségeit.
2020. ápr. 7. 22:41
Mindenhol van puskázás, más kérdés, hogy miért. Mi anno azért puskáztunk, mert a tankönyvekből nem sok esély volt megcsinálni a vizsgákat, nagyon szép jegy volt akkoriban a 2-es. Szintén mérnök infó, csak másik suli. Most a szakmában dolgozom, értem is, szívesen foglalkozom vele, szóval nem a kipuskázott tananyagon múlt, hogy ezzel foglalkozom-e vagy sem. Némelyik valós problémát esélytelen lenne a tankönyvpéldákkal megoldani úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
2020. ápr. 7. 22:46
20/38 A kérdező kommentje:
Vállalkozástan. Nem teljesen felesleges az életben, de most kezdőként ez felesleges lexikális tudás. És kötelező volt felvenni, mert fel kellett vennünk 2 szabadon választhatót, de csak 2 volt összesen. Egy kis vidéki egyetemen nem is nagyon van több szabadon választható, tanár is alig van. Itt a tanárok 95%-a nem veszi komolyan az egyetemet, a diákokból pedig senki. Egy munkáltató se nagyon fogad diákot dolgozni a környékről, mert tudják, hogy 0 tudással jönnek ki a diákok innen egytől egyik, alig kivétellel. MIndenki magasról toj bele. És felsőbb évesektől is azt hallottuk, hogy eddig magasról tojt bele ő is. Hát most nem, most bekeményített a semmire. Ha neki így jó...
Kapcsolódó kérdések: