Érettségi: most akkor el lesznek tolva 1-2 hónappal vagy sem?
Ugye változott a hivatalos kommunikáció a kérdésben. A „biztos nemtől“ eljutottunk a „vizsgáljuk a kérdést, és ha szükséges...“ állapotig, ami állítólag az előszobája, a megágyazója a bejelentésnek hogy eltolják az egészet, jún vége-júl vége akár....
Ki hogy gondolja?
Van aki szerint nyugodtan vegyek rá mérget hogy jún vége előtt nem lesz itt érettségi de inkább júl.
Szerintem a végleges döntés április 20 után várható. Ma erről neked halálpontos információt senki sem tud adni itt a gyakorin de még a parlamentben sem.
Javaslom, hogy tanulj az érettségire úgy mintha május 4-én hétfőn magyarral kezdenél!
"Javaslom, hogy tanulj az érettségire úgy mintha május 4-én hétfőn magyarral kezdenél!" Én készen állok az érettségire akár holnap is.
Most volt kettő hete épp a "kisérettségi" amolyan szimulált érettségi minden 5.
" április 20 után várható. „
Miért, mi lesz épp 20-án? Már ezer helyen olvastam ezt hogy ápr 20-akkor mi lesz?
Április 20. pont két héttel előtte van, és nyilván addig el akarják dönteni, mi legyen belőle, nem egy nappal előtte akarják lefújni.
De szerintem a tervezett tavaszi szünet végére meg lesz a döntés.
Most még 131 fertőzött van, ez folyamatosan változik, lehet több, és kevesebb is (reméljük, az utóbbi) a következő hetekben. De még kijárási tilalom is akár, ha nagyobb lesz a gond.
Én nagyon sajnálom az idén érettségizőket. A többi évfolyamnak ez nem akkora gáz, de nekik..
Sztem örülni kell, ha juni v juliusban sikerül lebonyitani az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!