Ismertek olyat aki érettségi előtti évben vagy pár hónappal előtte ment át másik osztályba, vagy suliba?
Figyelt kérdés
5hónap és érettségizem. de nem bírom tovább ezt az osztályt. van esélyem h befogadjanak egy másik osztályban ha átmennék?:s2013. dec. 5. 20:53
1/2 anonim válasza:
Nagyon nem ajánlom. Rengeteg új tanárnak kell majd bizonyítanod, továbbá valószínűleg a tételek sem fognak egyezni. Nagyon sokat kéne pótolnod. Ez az 5 hónap nagyon gyorsan elfog telni, és most nem az osztály a legfontosabb hanem az érettségi. Ha rám hallgatsz nem mész. Én eljátszottam amit most akarsz, igaz egy évvel előtte mentem el, de többszörösen megbántam a döntésem.
2/2 anonim válasza:
Szerintem se menj! Nemsokára így is egy új közösségbe kerülsz valószínűleg (egyetem), és az egy nagyon húzós dolog tud lenni még a legszociálisabb embereknek is, hiszen új neveket, új szokásokat kell megismerni, és az, hogy elfogadjanak rengeteg energiát fel tud emészteni, amit most inkább a tanulásba kéne fordítani. Ha az iskola közössége jó, lógj szünetben és suli után más osztályból emberekkel, ha meg nem, akkor suli után spuri haza, koncentrálj a tanulásra, sportolj szabadidődben, találkozz más ismerőseiddel, vagy ha épp nincsenek, kösd le a kapcsolatok híján kialakult energiatöbbleteidet, és jövőre még talán szorosabb barátságok fognak kialakulni az új közösségben azáltal, hogy kicsit "koplaltál" előtte. Nehéz dolog a lemondás, szükség van barátokra ebben az időszakban, és ha nincs senki, aki korosztályodból meg tudna érteni, írj privátot, szívesen segítek (18 éves vagyok, tavaly érettségiztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!