Szerintetek ha bezárták az iskolákat, hogy ne terjedjen a vírus a tanároknak miért kell ott lenni minden délelőtt?
Figyelt kérdés
Azt meg ne hadd ne mondjam, hogy egymás között elkaptak egy hányás-hasmenést is a héten. Ők majdnem 30-an ugyanúgy össze vannak zárva.
Szerintem amúgy szabálytalan is. Vagy én nem tudom, szerintem nem erről volt szó, meg így sok értelme nincs, mindenkire vonatkozzon! Csak így lenne teljesen értelme!
#nemalapítványihülyeségetbeszélsz
2020. márc. 20. 22:45
21/23 anonim válasza:
Az iskolában megvannak az eszközeik hozzá, hogy a távoktatást meg tudják oldani. Van tábla, amin le tudja adni az anyagot, felvenni videóra, mintha ott lenne az osztály a teremben. A tanárok otthonában nem feltétlenül van ez meg.
22/23 anonim válasza:
Ha ezt így folytatod, szívrohamot fogsz kapni az idegtől. Be kéne már venned valamit és lefeküdnöd inkább.
23/23 anonim válasza:
Na Nem Kell Itt izélni! Tanulgasson mert valaki elmondja az anyagot, ne csak az én hangomat Hallgassa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!