Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehetett a bajom délelőtt?

Mi lehetett a bajom délelőtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi lehetett a bajom kb 3 óráig???

Reggel felkeltem,, már akkor is kicsit fáztam a takaró alatt.

Regelizni nem reggeliztem. Bementem suliba, ettem egy uborkás,vajas kolbászos szendót.

Felét megettem, elkezdett fájni a hasam,fejem, szédületm, és olyan érzésem volt, mint amikor már kicsit be vagyok rúgva. Lassabban mozgott a szemem, nem tudtam gyorsan elrántani a fejem.

Kint ültem a folyosón, és rázott a hideg. Volt, hogy kissé lezsibbadt az arcom, karom. Véletlen szerűen.

Oké. Elmúlt kb 1 óra után.

Kb 10 óra lehetett. megetttem a szendó második felét.

Ugyan ez előről 12-ig.

Aztán elmúlt ez a hasfájás,fejfájás hidegrázás.

De még most itthon, kb 2 kor még néha lezsibadt arcom,karom.

Olyan érzésem volt, mintha valamitől megvontam volna a szervezetem, amit idáig kapott.

A másik ugyanolyan szendót haverom ette meg, neki nem volt baja.

Mi történhetett velem????

14F

2013. ápr. 25. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy köze volt a szendvicshez!
2013. ápr. 25. 16:51
 2/2 Abygel90 válasza:
Lehet akár vérnyomás probléma, de valamilyen neurológiai dolog is szerintem. De mivel nem vagyok orvos, ezért azt ajánlom, hogy menj el szakemberhez mert ez nem olyan dolog amire mi laikusok pontos választ fogunk tudni adni neked.
2013. máj. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!