Egyetemeken most leállás van vagy nincs? Levelezős vagyok és az óráim elvileg ugyanúgy vannak / lesznek?
Levelezős egyetemista vagyok, óráim csak péntek és szombaton vannak.
Amikor kijött múlt héten az egyetemek bezárása, akkor lefújták az arra a hétre szóló órákat.
De ahogy nézem csak azokat és az összes többi péntek szombatom maradt. Ezen a héten is lesznek órák (??? ha igaz az órarend....) péntek szombat reggeltől estig ahogy tervezve volt. És ez így van órarend szerint május közepéig....
A hírlevélben is az van hogy az összes óra és előadás lefújva márc 20-ig. És utána akkor lesznek már órák? Miközben épp Pest lezárását és a kijárási tilalmat pedzegetik?
Az egyetem tudtommal zárva, nem órákra de még a tanulmányira se lehet bemenni.
Miközben a másik hírlevél (dékáni aláírással) szerint márc 20 után idézem „ a munkavégzés a közalkalmazottak számára a szokott rendben zajlik“....
??
Valaki érti?
Elvileg az összes egyetemnek kötelező távoktatás formájában folytatódni, ez alól a levelező sem kivétel, mivel nem lehet bemenni az egyetem épületébe.
Lehet küldenek majd még tájékoztatást róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!