Egy tanár minek csetel a facebookon az késő este éjszaka hétvégén a diákjaival?
Hogy miről csetelnek azt nem tudhatom de eleve nagyon furcsa miért áll egyáltalán szóba egy tanár egy nem hivatalos kommunikációs csatornán nonszensz időpontokban a diákokkal.
Este 11, éjszaka 1-2 óra, vasárnap késő du stb.
Szóval mi oka lehet hoyg egyáltalán rendelkezésre áll ilyenkor és persze kérdés a diákok is mi a fenét akarhatnak tőle mondjuk az éjszaka közepén?
Meg eleve a csetelés is kérdéses mert az iskolában mindenről minden hivatalos tájékoztatást megkapnak, egyéb dolog mi merülhet fel mégis?
érdekes én soha 1x se éreztem ingerenciát hogy bármely tanárommal akármit is megbezséljek sulin kívül (facebook vagy sem ez mellékes).
Ami még plusz érdekes hogy olyanokkal is csetelget akiket nem is tanít. Ezekkel meg pláne kérdés mi dolga lehet. Nekem vannak konkrét tippjeim de megtartom magamnak.
Egy 40 feletti egyedülálló nem nős tanár, aki feltűnően keresi a tizenévesek társaságát hát vannak tippjeim...
"fél iskola éjszaka csinál házi"
Ez egy É-koreai iskola ugye? Mert max ott tudom ezt elképzelni.
És téged ez mégis miért zavar?
Számtalan oka lehet, tananyag, vagy személyes dolgok, jóban vannak, szimplán unatkoznak.
Én is beszélek néha volt tanáraimmal chaten, másoknak szokatlan, nekem meg nem, ugyanolyan ember.
Sőt egyik legjobb barátnőm a volt tanárom. Na és mi van akkor? Semmi. :D
Az pedig, hogy te előbb mennél az utcán oda valakihez a te dolgod, ha neked úgy jó hajrá, de van akinek meg így jó, mindenkinek máshogy tetszik szerencsére, nekem pl a te metalitásod a fura, de nem szólok bele hogy teszel, tégy úgy ahogy neked tetszik, és másoknak is engedd meg ezt a lehetőseget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!