Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár minek csetel a...

Egy tanár minek csetel a facebookon az késő este éjszaka hétvégén a diákjaival?

Figyelt kérdés

Hogy miről csetelnek azt nem tudhatom de eleve nagyon furcsa miért áll egyáltalán szóba egy tanár egy nem hivatalos kommunikációs csatornán nonszensz időpontokban a diákokkal.

Este 11, éjszaka 1-2 óra, vasárnap késő du stb.

Szóval mi oka lehet hoyg egyáltalán rendelkezésre áll ilyenkor és persze kérdés a diákok is mi a fenét akarhatnak tőle mondjuk az éjszaka közepén?

Meg eleve a csetelés is kérdéses mert az iskolában mindenről minden hivatalos tájékoztatást megkapnak, egyéb dolog mi merülhet fel mégis?

érdekes én soha 1x se éreztem ingerenciát hogy bármely tanárommal akármit is megbezséljek sulin kívül (facebook vagy sem ez mellékes).

Ami még plusz érdekes hogy olyanokkal is csetelget akiket nem is tanít. Ezekkel meg pláne kérdés mi dolga lehet. Nekem vannak konkrét tippjeim de megtartom magamnak.

Egy 40 feletti egyedülálló nem nős tanár, aki feltűnően keresi a tizenévesek társaságát hát vannak tippjeim...

2020. márc. 1. 12:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Meg aztán hagyjad már a szar dumát hogy majd a beadandó meg a házi miatt írnak neki este 11kor meg éjjel? ??

Naná.

2020. márc. 1. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Enyhén szólva is gyanús ha egy tanár késő este csetelget.

Mi dolga van a diákokkal ilyenkor? Miért nem hivatali időben intézik akármi dolguk is van? Meg aztán napi majdnem 8 órát vannak együtt mi dolguk lehet egyáltalán egymással ami nem fér bele a 8 órába?

2020. márc. 1. 14:40
 13/24 anonim ***** válasza:

"így van, ezer oka lehet. és az is az egyik ok lehet ami miatt az említett hírekben is szereplő tanárt 8 évre sittre vágták. AZ is egy ok lehet.

azt miért nem írod le nagy bölcsen?"

Ezt te már igencsak beleerőltetted az egészbe. Minek külön leírnia bárkinek is?

"Meg aztán hagyjad már a szar dumát hogy majd a beadandó meg a házi miatt írnak neki este 11kor meg éjjel? "

Egyrészt ha a diákok írnak neki olyankor, akkor miért problémázol a tanáron? Másrészt számtalanszor írtam házit én is este 11 körül, és nem egyszer jól jött volna ha kérdezhetek a tanártól.

2020. márc. 1. 14:50
 14/24 anonim ***** válasza:
58%

"meg a házi miatt írnak neki este 11kor meg éjjel?"

Az USA-ban már pusztán ennyi elég lenne hogy a tanárt két kedves rendőr bácsi bekísérje egy kis beszélgetésre. Aztán lehet haza is engednék, de enyhén bűzlik az egész.

2020. márc. 1. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Jaaaj Balázska..
2020. márc. 1. 14:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Igen, volt egy tanár, akit elítéltek...És? Attól az ötvenezer másik már egyből csak azért írhat a diákoknak, mert le akar velük feküdni? Ha annyira aggódsz a többiek miatt kérdezd meg miről beszélgetnek és akkor nem kell itt hisztizned. Az is sokat elmond hogy egyből arra gondolsz hogy flörtöl velük. T

És igen, este is szoktak házit küldeni mert mint leírtam, akkor van fenn a tanár és amúgy is a fél iskola éjszaka csinál házit. Ha neked ez újdonság akkor nem igazán jártál iskola közelében az elmúlt húsz évben.

2020. márc. 1. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
58%

" és amúgy is a fél iskola éjszaka csinál házit. "

jajjajajajajajaj. Hogy nem szakad le a plafon!!

Ez melyik bolygón van tessék mondani? Mert nem a Földön az egyszer biztos.

Az éjszaka házit csináló diákok hogy nem nyílik meg alattad a föld ekkora földrengető hazugságtól.

2020. márc. 1. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

" akkor nem igazán jártál iskola közelében az elmúlt húsz évben."

Én spec tavaly végeztem.

2020. márc. 1. 15:53
 19/24 anonim ***** válasza:
17: ja, el is felejtettem, a jó kis diákok amint hazaérnek délután már csinálják a házit.
2020. márc. 1. 15:55
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Manapság az átlag diák magasból szarik a házira nem csinálja az se éjjel se nappal, szarik az rá. Elitiskolában tán nem de átlag suliban jó hogy azt tudja a diák milyen órán van.
2020. márc. 1. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!