Szerintetek tényleg így kibukott vagy csak játszotta magát és sajnáltatni akarta magát az osztálytársam?
Valószínűleg túlhisztizte a dolgot, de ahogy az előttem válaszoló is írta, 16 éves, így elnézhető neki. Másfél hétig jártak? Nem túl sok..
Szerintem max egy hónap múlva már nevetni fog az egészen.
Egyik barátnőm (15 éves) 2 hétig járt valakivel, közben egyszer találkoztak. Utána egy napot otthon maradt, azóta meg látványosan szenved. Nála addig fog tartani, amíg talál egy új pasi-jelöltet... szánalmas.
Visszatérve a kérdésedre szerintem tényleg eléggé kibukott, ebben a korban sokaknak alapvetően az is nagyon fontos, hogy legyen valakije, meg hát ha érzett is valamit...
A kiborulás és az önsajnáltatás van, hogy karöltve jár.
Nem mindenki reagál ugyanúgy egy ilyen helyzetre. Van, aki félrevonul és úgy sír, van, aki nem sír, de pl romlik a teljesítménye, magába fordul, nem akarja, hogy pátyolgassák, egyedül akar lenni és nem akar beszélni arról, amin átmegy, van, aki mindenki előtt sír és a FB-ját, instáját telepakolja olyan tartalmakkal, amikben mutatja, hogy ő szomorú, stb.
Tényleg nem az irigység beszél belőled, hanem te nem így reagálod le azt, ha ilyen történik veled, ezért furcsa az ő reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!