Mikor dohányozzak a tanárnővel?
Középiskolás vagyok, 18 elmúltam.
Van egy magyar-ének szakos tanárnő, akit kedvelek, mind tanítás, mind emberi téren és szép nőnek gondolom.
A lényeg az, hogy nem tudom az általános iskola csengetési rendjét, de azt igen, hogy a tanárnő mindig pontos és nem késik az órájáról.
2 éve nem találkoztam vele és érdekel, hogy van, mi újság vele.
A kérdés az lenne mikor dohányozzak vele, elég idő lesz-e a szünet, leér-e időben a tanáriba? (ott tartja a cigarettáját)
8. válaszoló vagyok. Először is nő vagyok, 29 éves.
Másodszor; mi van????? Nem értek semmit.
Most már bevalhatod, hogy bohóckodsz. Semmi gond, nem fogunk jelenteni, csak már látszik, hogy szórakozol.
Szerintem írd meg, hogy unatkoztál, de már kibohóckodtad magad és további szép napot kívánsz mindenkinek, hogy több ember ne vegye komolyan a kérdésed és ne szànjon rá időt, hogy hosszabb választ adjon.
Kitaláltam mi lesz, hétfőn suli után megyek, akkor a tanárnőnek is több ideje lesz, csak legyen bent az iskolában, ha még jönnek más tanárnők is dohányozni, az nem lesz probléma (igazgatónő, egy másik magyar szakos tanárnő), mindenesetre órák után odaérek az iskolához (13:40 után) és, ha meglátom a magyar-ének szakos tanárnőt dohányozni, rágyújtok vele, Zozó bá még nem érdekel, ő is jöhet, ha akar, egyedül Zsolesz bától kellene tartanom, mert ő utálja a dohányzást, de ha rákérdez megmondom neki, hogy dohányzok.
És persze, ha ez megvolt megyek egy másik szakközéphez és ott dohányzok az ott tanuló diák lányokkal, továbbá elhívok egy lányt egy kávézóba és ott is beszélgetek, dohányzok, kávézok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!