Mit csináljak, hogy ne szólogasson be és ne flegmázzon
velem folyton egy nagyképű lány? 16/F
Figyelt kérdés
Két éve járok gimnáziumba, és az egyik lány osztálytársam valamiért szerintem utál, pedig én egyáltalán nem ártottam neki és nem is beszéltem vele nagyon. De kb. folyton bunkó velem, néha beszólogat, meg pl. mikor beszélgetek a barátaival (akik egyébként az én barátaim is), akkor folyton ott mutogat, hogy menjek innen, meg nem is hozzá beszélek, de a hátérrből meg ilyen flegma bunkó válaszokat mond azokra amiket mondok. (most csak egy példát mondok, ha mondjuk mutatok egy képet vagy zenét vagy akármit a barátaimnak mikor ott van, és mondjuk mondom, hogy milyen jó ez a zene stb., akkor ő meg ott mondogatja hogy "aha szerintem is" meg "ja tényleg" és közben meg mutogat hogy menjek el innen.) Pedig a barátai mind kivétel nélkül bírnak engem, neki szerintetek mi lehet a baja? És mit tehetnék ez ellen?
2020. febr. 21. 13:07
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként eddig nem szóltam neki vissza soha, inkább csak eltűrtem (pedig vissza tudnék szólni, csak feleslegesnek tartottam.), de most már kezdem úgy érezni, hogy azért csinálja, mert azt hiszi hagyom magam. Ha mondjuk legközelebb elküldeném az anyjába, akkor lehet, hogy abbahagyná? :D De annyira nem vagyok híve az ilyen megoldásoknak, inkább akarnék jóban lenni vele.
2020. febr. 21. 13:12
2/5 anonim válasza:
"Dugaszold" be😉
Viccet félretéve...
Minden embernek vannak ellenségei, rosszakarói akik ott tesznek a másiknak keresztbe ahol csak tudnak. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, el kell fogadnod, hogy pikkel rád. Nekem is akad 2 vagy 3 rosszakaróm, azzal védekezem, hogy figyelmen kívül hagyom őket. Ez a legbeváltabb módszer. Majd egy jó tíz év múlva javaslom, hogy facebookon csekkold le a profilját😉
2020. febr. 21. 13:13
3/5 anonim válasza:
#2 vagyok
#1-es válaszodra reagálva: Megpróbálhatod, én is megpróbáltam de ezzel csak annyit értem el, hogy még jobban beszólogattak mert azt hitték azért szólok vissza, mert ideges vagyok és azzal gúnyolódtak, hogy "szeretnek játszani az oroszlán bajszával"
Számomra hatásosabb az ha egy beszólás után csak nevettem vagy mosolyogva annyit mondtam, hogy "jójó vagy oké"
2020. febr. 21. 13:17
4/5 anonim válasza:
Mondd neki, hogy ideje segget vagy mellet növeszteni.
2020. febr. 21. 14:13
5/5 anonim válasza:
Mond neki ezeket:
Olyan vagy mint a sivatag,homokos és műveletlen.
Olyan vagy mint a lépcsőház,sötét és korlátolt.XD
Olyan paraszt vagy hogy emlékezetből rakod össze a traktortXD
Rád is csak a kannibálok mondanák,hogy ez jó ember volt.XD
A legbutább embert a világon előbb lopják el az eszéért mint téged XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!