Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan érhetem el, hogy az...

Hogyan érhetem el, hogy az osztálytársaim azt tegyék, amit mondok?

Figyelt kérdés

Minden osztályban van egy vezéregyéniség aki összefogja a csapatot. Nem azért mondom, de nálunk én vagyok ez. Az osztálytársaim nagy része abszolút nem vette komolyan a szalagavatót és már rendezvényeket, úgy alapból az osztály ügyeit is félvállról veszik. Nem nagyképűségből de ha én nem lennék akkor semmit nem tudnának elintézni. Én szervezek szinte mindent. Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy mit tegyek, hogy az osztálytársaim hallgassanak rám és részt vegyenek a közösség munkájában?

18/L

2020. febr. 16. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég, hogy kiírta ezt a kérdést, de még az előzőt is kiemelte. Ez a csaj vagy mazohista, vagy nagyon hülye
2020. febr. 16. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha vezéregyeniseg lennél, akkor hallgatnának rád. Igy csak egy idegesítő pattogós ember vagy,akitől meg akarnak szabadulni. Szerintrm higgadj le,vegyél vissza.
2020. febr. 16. 17:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az osztály egy közösség, aminek a feje az osztályfőnök.

Ha te azt mondod, hogy jó, az osztály lusta, ezért rájuk hagyom, ha ők így akkor én is és nem szervezkedsz a szalagavatón, ugyanúgy összejön egy műsor. Az ofő rászól párszor a gyerekekre, akik szépen a végén valamit összedobnak.

Ez minden másra érvényes.

Ha meg nagyon nem akarják, akkor meg hagyni kell, hogy ne vegyenek benne részt.

Egy osztályközösség nem attól lesz jó közösség, hogy rákényszeríti őket erre valaki, miközben mindent megszervez nekik.

2020. febr. 16. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Eszter!

Te vagy az? 😀

2020. febr. 16. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
A lényeg, hogy erődön felül ne vállalj semmit.
2020. febr. 17. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!