Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan kell középsuliba...

Hogyan kell középsuliba beilleszkedni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
mondod hogy "becsaptam egy ajtót. azt mondtam neki hogy nyitva van" és elkezdesz röhögni
2020. febr. 11. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
A mi osztályunkban nagyon megy az italozás, a cigizgetes és a drog is. Aki csak az egyiket is csinálja, onnantól már “nagyon menő”, így már hívják bulikba meg ide-oda... Gondolom nálatok is vannak legalább cigisek, ha te is beállsz a sorba, onnantól kezdve mindig keresni fog valaki, hogy pl menj te is cigizni, vegyél cigit, adjál neki egy szálat, így máris olyan vagy mint a többi és beilleszkedtél. ( Szerintem ezt ne tedd! )
2020. febr. 11. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
2020. febr. 11. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, próbálj meg mindenkit kiismerni először (pl. Ki mennyire érti a viccet stb.), és úgy közeledni hozzá. Ami a legfontosabb viszont, hogy ne pletykálj, főleg ne az elején, mert nagyon megütheted a bokád. Amit pedig az előző mondott, igen valóban vannak cigizős, meg alkesz társaságok, de ne így akarj beilleszkedni, mert mocskosúl le fognak húzni, aztán meg ugyanúgy otthagynak, ha már nem vagy érdekes,meg nem lesz pénzed venni nekik a dobozos sört...
2020. febr. 11. 16:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Esetleg valami hasznos válasz? Amúgy lány vagyok
2020. febr. 11. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ment az osztályban a beilleszkedés. Ezért osztályon kívül próbálkoztam.

Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől függetlenül szerettem énekelni.

Az első évben összebarátkoztam pár lánnyal. Általuk az osztálytársaikkal, mert feljártam a lányokhoz. Utána több kórustaggal és osztálytársaikkal. Illetve jártam iskolai programokra és ott gyerekkel ismerkedtem össze.

Lettek barátaim osztályon kívül, de érettségire 1-2 gyerekkel is összebarátkoztam az osztályból.

Mire végzús lettem az iskola 3/4-e tudta, hogy ki vagyok.

Én hasonlót javaslok. Valami szakkört kipróbálhatsz, amit szeretsz csinálni. Nem baj, ha nem vagy benne tehetséges, ha érdekel,próbáld ki.

Ha nekem pl az énekkar nem hozott volna sok barátot, ugyanúgy már maga az éneklés miatt élvezet miatt is megérte volna. Szóval legalább, ha nem is jönne össze a barátkozás ott se, legalább adna pozitív energiát, hogy azt csinálnád, amit szeretsz.

2020. febr. 11. 17:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi annyit javítanék a kommentemben, hogy "Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől függetlenül szerettem énekelni."

helyett

"Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől beéptem az énekkarba."

2020. febr. 11. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy lány vagy!

Akkor így menj be: [link]

2020. febr. 11. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Nem változok ribivé sorry:D
2020. febr. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!