Hogyan kell középsuliba beilleszkedni?
Nekem nem ment az osztályban a beilleszkedés. Ezért osztályon kívül próbálkoztam.
Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől függetlenül szerettem énekelni.
Az első évben összebarátkoztam pár lánnyal. Általuk az osztálytársaikkal, mert feljártam a lányokhoz. Utána több kórustaggal és osztálytársaikkal. Illetve jártam iskolai programokra és ott gyerekkel ismerkedtem össze.
Lettek barátaim osztályon kívül, de érettségire 1-2 gyerekkel is összebarátkoztam az osztályból.
Mire végzús lettem az iskola 3/4-e tudta, hogy ki vagyok.
Én hasonlót javaslok. Valami szakkört kipróbálhatsz, amit szeretsz csinálni. Nem baj, ha nem vagy benne tehetséges, ha érdekel,próbáld ki.
Ha nekem pl az énekkar nem hozott volna sok barátot, ugyanúgy már maga az éneklés miatt élvezet miatt is megérte volna. Szóval legalább, ha nem is jönne össze a barátkozás ott se, legalább adna pozitív energiát, hogy azt csinálnád, amit szeretsz.
Bocsi annyit javítanék a kommentemben, hogy "Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől függetlenül szerettem énekelni."
helyett
"Nagyon szerettem énekelni. A hangom nem volt zseniális, de ettől beéptem az énekkarba."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!