Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen külsővel hogyan illeszke...

Ilyen külsővel hogyan illeszkedjek majd be középsuliba?

Figyelt kérdés

-Semmi szemöldököm

-szemüveg

-lapos alak

2019. dec. 28. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
hany evesen lapos? fiu vagy vagy lany?
2019. dec. 28. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
miota lett divat a szemoldok is?? kiskoromban nem emlkeszem, hogy barkinek is eszebe jutott volna valakinek a szemoldoket nezni... tiszta vicc
2019. dec. 28. 20:20
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 lány vagyok
2019. dec. 28. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen mindenki kiszedte, hogy alig maradt, most meg a fél homlokuk szemöldök..kit érdekel? A szemüveget meg sokan divatból hordják, a lapos alak ellen meg tehetsz ha akarsz, de az se kizáró ok, hogy beilleszkedj
2019. dec. 28. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hali, nekem sincs szemöldököm. Stressz miatt tépem ki az ujjaimmal folyamatosan, észre se veszem, amikor csinálom.

Ne aggódj miatta. Volt 1-2 ember, aki csak megkérdezte, hogy direkt így csinálom meg csipesszel, volt, aki megkérdezte, hogy mi történt a szemöldökömmel, de sosem csúfoltak érte.

2019. dec. 28. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Ja és még valami, nekem volt egy osztálytársnőm, aki lapos volt és szemüveges; lány. Az egyik csajosabb lánnyal kezdett barátkozni, szóval a menőbb arcok az osztályból kezdték meghallgatni. Utána adhatta magát, ami a beszédtémáit illette, a fiúk kedvelték. Kicsit csajosabban öltözött, persze nem kivillanó fenék meg ilyenek, csak, olyan... csajos volt.
2019. dec. 28. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Ha 16 évesen vagy lapos, akkor lassan kezdd el megszokni, hogy te ilyen sportos, atléta típus vagy. Megvannak ennek is az előnyei. De nem ez lesz a nehézség a beilleszkedésnél, hanem az, hogy te miért csak 16 évesen kerülsz be középiskolába...

Ha viszont még csak 14 éves vagy (akkor készül az átlagember középiskolába, vagy még fiatalabban), akkor nyugi, folyamatosan kerekedsz - viszont ebben az esetben sem a testalkatod lesz a gond, hanem az, aminek a segítségével itt fel tudtad tenni ezt a kérdést: a hazugság...

2019. dec. 28. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Elég baj az, hogy manapság kiközösítsenek valakit csak azért mert nincs "jó s*gge, meg melle"

Szerintem a személyiséged sokkal meghatározóbb a beilleszkedéssel kapcsolatban. Legalább is ez lenne a normális.

2019. dec. 28. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
28%

Ezek a tini problémák... 🤦‍♂️

Beszarás... 🤦‍♂️

2019. dec. 28. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ezek nem számítanak, nálunk is vannak akikre igazak, az általad leírt dolgok, de vannak barátai, nem közösítik ki. Szerintem ez inkább személyiségfüggő :)
2019. dec. 29. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!