Csak én nem értem a diákok gondolkodását?
Ha egyszer csak úgy kiderül, hogy van egy yachtunk, akkor mindneki körém gyűl és kérdezgetik, hogy naa ez de király. Miért nem mondtad eddig?
De ha én mondom magamtól, akkor meg nagyképű bunkó leszek..
Vagy. Másnak szabad megkérdeznie az osztálycsoportban, hogy holnap elmarad-e az első óra vagy sem, de ha én kérdezem meg, akkor egyből azt a váalszt kapom hogy már ezerszer elmondtuk. fszfej. Másnak meg egyből elmondják.
Mind a 4 példára volt már egy-egy eset.
Szerintem véletlenüo hagyj a padodin egy használt new yorki repjegyet, és ha rákérdeznek, “ja? Igen hétvégén kiruccantunk a faterral”...
Következő nap egy mercedesz slusszkulcs emblémáját felejtsd a szék alatt. Ha rákérdeznek “ja, nagymutertől kaptam, mert a multkor 3-as lett a dogám.”
1-es. Kicsi, kb 5 méter lehet, fehér, kék vászontetővel. Motoros. Yach kategória, de inkább motorcsónak... nem drágább 2 misinél...
Ja és nem vagyunk gazdagok :/ Vagyis nem úgy, ahogy elképzelitek
csak ez a modell konkrétan 4 méter..
De ne akadjunk le ezen. A kérdésre összpontosíts :)
Fuh nagyon ügyes vagy.
Akkor most írd be hogy motorboat. Az angol nem annyit ért a "motorcsónak" alatt mint a magyar nyelv. Rakj utána még legalább egy 0 nullát az árának és akkor már beszélgethetünk arról hogy esetleg luxus motorboat. :D
A kérdésedre válaszolva: Mert középsulis kis pcsök vagytok és annyi érzelmi intelligenciátok van mint egy hörcsögnek. :D Következés képpen ha valami nektek nem tetszik akkor olyan szinten túlreagáltok minden szrt hogy az hihetetlen.
Amúgy lehet nem velem akarsz arcoskodni a hajózásról. :D Nem, nincs hajóm ellenben a Royal Navy az egyik valószínű szakdolgozat témám... előfordulhat hogy konyítok hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!