Az mit jelent hogy heti 1,5 óránk lesz egy tantárgyból?
Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy egy fél tanórát tartanának, ezért nem értem ez mit jelent.2020. febr. 8. 19:45
1/7 Andizsuzsi válasza:
Egyik héten egy, másikon 2 óra.
2/7 anonim válasza:
Egy tanóra 45 perc. 2x45 perc, az 1,5 óra.
Tehát, heti 2 "órátok" lesz.
Legalábbis én jobb magyarázatot nem tudok kitalálni.
3/7 anonim válasza:
Vagy egyik héten 1 másik héten 2 vagy egyik félévben 1 másikban 2
4/7 anonim válasza:
Szerintem is logikusan úgy lenne, hogy egyik héten egy, másik héten kettő. Azonban nekünk szakgimibe ilyen volt a természettudomány óra, amikor elvileg ilyen "1,5"-el futott egyszerre a fizika és földrajz. De az elosztás úgy volt, hogy első félévben heti 2 fizika, 1 földrajzt, második félévben 2 földrajz, 1 fizika.
5/7 anonim válasza:
Egyik héten egy óra, másikon 2, vagy valami ilyesmi.
Nekem a rajz / zene volt úgy 9.-10.-ben, hogy heti 0,5 óra. Egyik héten volt az egyik, másik héten a másik.
6/7 anonim válasza:
Nálunk tesi volt 2,5 óra.
Ez annyit jelentett, hogy két hetente volt egy nulladik óra, amikor be kellett menni tesizni.
7/7 anonim válasza:
De, ha ez egyetem, akkor egyben 2x45 perc lesz. Pl fél kilenckor kezdődik a tárgy és ott ültök tízig, amikor is átbattyogtok a követkető előadásra/gyakorlatra, ami tart pl 10:15 - 11:45-ig. Egy egyetemi óra 2x45 perből áll és ezt egyben letolják, cserébe a hallgató ihat, ehet az órán (diszkréten) és engedély nélkül kiszaladhat a mosdóba. Néha nem egybe tolják le, hanem 40 perc után van 10 perc szület és utána 40 perc még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!