Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nehezebb úgy jól teljesíteni...

Nehezebb úgy jól teljesíteni egy érettségi tantárgyból, ha a diáknak tetszik a tanárja? Esetleg zavarban van előtte?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat írhattok. :D
2019. márc. 8. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Idén fogok előrehozott érettségit tenni informatikából. A tanár szörnyű módon bejön, és ez talán még jobban motivál, hogy jobban teljesítsek, többet tanuljak, hátha észrevesz. A szóbeli mindenképpen érdekesnek ígérkezik, mert ha csak ketten beszélünk, valamiért egész nyugodt vagyok, de ha mások is vannak körülöttünk, akkor nagyon zavarba jövök. Remélhetőleg azért el fogom tudni mondani neki a tételt.
2019. márc. 8. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Lány vagy fiú vagy?
2019. márc. 8. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én mikor rajongtam a tanáromért, akkor sokkal jobban teljesítettem az ő óráján.

Mindig figyeltem és tanultam.

Ám de ha körülöttünk voltak mások is, akkor próbáltam nem feltűmően viselkedni.

A kérdésedre a válasz: Legtöbb esetben motiválja a diákokat ha rajong a tanáráért.

Megakar neki felelni, felakarja hívni magára a figyelmet és próbál az ő tantárgyából jó jegyet szerezni.

Viszont figyelj arra, hogy ne ess túlzásba, mert emiatt akár elronthatod az érettségid!

17/L

2019. márc. 11. 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nyugodtam,amíg az évfolyam legjobbja nem lettem a tárgyából :) Az érettségin nála külön dícséretet kaptam (ilyen kis papír). Szerintem motiváló
2019. márc. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!