Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár miért nem lehet együttér...

Tanár miért nem lehet együttérző női ügyekben?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ma a suliban kellett vécére mennem, nagydologról volt szó és a menzeszem is megvan. Sajnos a diák mosdóba a legtöbb helyen fel van tépve a zár, sőt, papír is alig van. Ellenben a tanári vécében dupla retesz, szemetes és még papír is bőséggel. (Jó, máskor barátnők között megoldjuk, hogy valaki vigyáz az ajtóra, és majd cserélünk) de most úgy éreztem jobb ha itt zárkózom be. Hát, nem sokkal később erőszakos kopogás stb. Csak annyit mondtam dolgom van. Sikerült elintéznem mindent, sőt még be is fújtam, de persze, hogy megvárta amíg kijövök. Aztán számonkérte, és cikizett is mit kerestem én ott. Nagyon rosszul esett. 17L
2020. febr. 3. 16:50
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Tanárnő volt természetesen én meg a tanári vécé(jét) használtam.
2020. febr. 3. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Megmondhatod neki, hogy megvan a havid, és éppen kakilnod is kellett. Tanárnő létére ritka nagy tahó.
2020. febr. 3. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos ez általános, nálunk mindig az volt az indok, hogy valamikor a diák WC is ilyen állapotban volt, vigyázni kellett volna rá nem tönkretenni. Csak ezzel az a 2 bökkenő van, hogy az faszult aki vigyázott (volna) rá ha lett volna mire. Illetve, hogy olyan régi állapotokat hangoztatnak, hogy akik tönkretettek annak már lassan a gyereke is kimarad :(.
2020. febr. 3. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk is van egy ilyen tanárnő, simán számonkéri a lányokon, hogy mit keresnek a tanári vécében, mikor az összes tanár nagyon is jól tudja, milyen sz.r állapotban vannak a lánymosdók...

Engedd el, ennyi öröme van az életben, hogy kekeckedhet veled.

2020. febr. 3. 17:09
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha a saját buditokat összefossátok-hugyozzátok, a zárakat letépitek, okkal nem akarja, hogy az övékkel is ez történjen.
2020. febr. 3. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Igaza van az ötös válaszolónak. Az a wc nem nektek van fenntartva. Ha a tanár menne esetleg, ne azért várjon már mert 5 lánynak nagydolga van. Nem kellett volna tönkretenni a többit.

Igaz én már rég nem vagyok sulis, de elég érdekes felfogásod van.

2020. febr. 3. 17:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: jó, de nem én tettem tönkre. Más hülyesége miatt viseljem el, hogy percenként rámnyitnak?
2020. febr. 3. 17:33
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

Melyik agyhalottnak nagy élmény a lepontozás?

Nagyobb öröme sose legyen! :)

2020. febr. 3. 17:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem én voltam :) de kőszi a választ és a te álláspontodból is megértem.
2020. febr. 3. 18:02
 10/14 nemaRendőrség ***** válasza:
69%
Ez van. Tanároknak külön wc jár. Nekem már ott fura hogy nem zárják kulcsra, ha már hozzáférhettek valamiért.
2020. febr. 3. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!