Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha lenèznek az...

Mit tegyek ha lenèznek az egyetemen a tanárok és a diákok?

Figyelt kérdés
Pedig nem bántam senkivel se rosszul és nem is vagyok bekèpzelt.
2020. jan. 30. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, nem is a kérdező kérdezte, az #5-nek ment az utolsó mondatom.

#4 voltam

2020. febr. 2. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:

11-es, köszi, csak ismerős volt a sztori. :)

Kérdezőnek: Az, hogy a tanárok lenéznek, ne érdekeljen. Bár, aki lenéz egy embert tanárként!, az lenézi a többit is okkal/ok nélkül. A diákok pedig bármiért képesek kipécézni a másikat sajnos. :(

De hidd el, nincs veled probléma!! Sok sikert kívánok neked! :)

2020. febr. 2. 20:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen akkor megnyugtatott a dolog, hogy nem velem van a gond. De tényleg azt hittem, hogy az egyetemen csak normális emberek lesznek akiknek a diploma megszerzése a fontos és nem az, hogy a másik nem olyan mint ők és emiatt piszkálják. A tanárokról az jött le, hogy azokat szeretik jobban akik nyalisak meg akik kibeszélik a másokat. Pedig azt gondoltam hogy ez csak a középsuliban igaz.

De arra nem gondolnak, hogy másnak családi gondjai is lehetnek, és ha nem megy jól egy két tárgy már rögtön kibeszélik, hogy hülye minek jött ide.

2020. febr. 4. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
Ja, nyilván családi gondok miatt nem megy a tárgy, nem azért, mert hülye... OMG.
2020. júl. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!