Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azért adhat valamit a tanár,...

Azért adhat valamit a tanár, ha a padombam kinyitott füzet van doga írás közben?

Figyelt kérdés
Nem veszem elő, nem nézek rá, se semmi, csak nyitva van a padban, ő járkál és mondjuk meglátná.

2020. jan. 29. 20:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

De minek van az egész kérdés, ha törölteted a válaszokat???

Ne legyél hülye, és ne puskázz, hanem tanulj b.ki!

Ne a gyakorin jelentgesd a neked nem tetsző válaszokat!

2020. jan. 30. 08:55
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen simán bukhatsz emiatt fél vagy egy évet, csak mondom.

xdddddddddddd

2020. jan. 30. 09:03
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Nekem olyan volt, hogy a padtársam dolgozata volt a padon lefele fordítva. Ők visszakapták a dolgozatukat, én akkor írtam. A padtársam is megkapta, lefele fordítva tette a padra. Kb úgy 10 perce írtam a dogát, amikor a tanár észrevette és elvette a dolgozatomat, mert, hogy "puskáztam". Mondtam, hogy nem használtam, de nem hitte el. Nagy mázlim volt, mert egy másik órán újra írhattam a dolgozatot, ahelyett, hogy bevágta volna az egyest.

Szóval simán elveheti a dolgozatod és egyest adhat rá, ha puskázási kísérletet lát benne. Vagy maximum rád szól, hogy a füzetet csukd be.

2020. jan. 30. 09:24
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

# 13/13 Időpont ma 09:24

(Ja igen, én pótdolgozatot írtam, mert hiányoztm akkor, amikor a többiek írták a dolgozatot. A többiek pedig épp akkor kapták meg kijavítva a rendes dolgozatot.)

2020. jan. 30. 09:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem jelentettem senkit, csak a piros kéz ment.
2020. jan. 30. 14:04
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

Dobálhatod a piros kezeket, attól még mindannyiónknak igaza van :D

Te meg hidd csak azt nyugodtan, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

2020. jan. 30. 16:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem írtam, hogy mindenki hülye.

Ilyet csak ti írtatok, "akkora gyökér vagy".

A Gyakorikérdések.hu azt kérdezi:

hasznos volt számondra ez a kérdés?

Nem volt hasznos, hisz nem kaptam rá választ, ezért nyomtam a piros kézre.

2020. jan. 30. 17:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában: Csukd be légyszíves, ne kelljen mégegyszer szólnom

Középiskolában: Kérem a dolgozatod

Egyetemen: Legyen szíves álljon fel és most hagyja el az oktatótermet. (csak itt ez már hatalmas szívás)

Nagyjából így működik, de az egyetemet leszámítva a többi tanár függő ki mit ad érte. De egyetemen mindegy ki oktat, ott mindig ez lesz a végkimenetel ha felelőtlenül nyitva felejtesz egy füzetet, de erre általában figyelmet fel szokták hívni ZH-k előtt, hogy nézzetek szét magatok körül, hátha valaki ott felejtett a pad alatt egy kinyitott könyvet.

2020. jan. 30. 17:54
 19/26 anonim ***** válasza:
15%

#17 mindenki a kérdésedre adott választ, inkább írnád le, hogy azért pontoztál le mindenkit, mert nem veled értettek egyet alátámasztva azt, hogy miért nem látod jól.

És igen, gyökér vagy, mert szerinted okés, amit csinálsz és a tanárnak tudnia kellene, hogy nem azért volt nyitva a füzeted, mert puskázni akarsz, hanem csak mert miért ne. Fordított helyzetben te hogyan állapítanád meg? Olyan dolgokat vársz el emberektől, amik nonszenszek és még neked áll feljebb, hogy "dehát nem kell magyaráznom olyat, amit nem tettem meg". Lehet, hogy te nem nézel bele, de KÍSÉRLETNEK minősül. Radikális példa: ha te megpróbálsz megölni egy embert, de nem sikerül, akkor nem vagy bűnös? Hisz csak emberölési KÍSÉRLETNEK minősül, de valóban nem ölted meg.

2020. jan. 30. 18:00
 20/26 A kérdező kommentje:

19es

Légyszíves ne veszekedjünk!

Nem az volt a kérdés, hogy gyökér vagyok e vagy sem, hanem az, hogy mit ad ilyenkor a tanár.

Hagyjuk már abba ezt.

2020. jan. 30. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!