Kozepiskolas magyartanarok kiakadnak, ha kockas fuzetbe irok oran?
Írj sima füzetbe, de ne
kockásba
Nálunk csak az utolsó két évben nézte el a magyartanár ha nem vonalasba, vagy nem ugyanabba a vonalasba írtunk. A matektanárnak meg szokása volt kitépkedni a lapokat, ha nem négyzetrácsosba írtunk, illetve, ha nem margóztuk le a lapok szélét.
Iskolája, és tanárai válogatják, majd kitapasztalod.
Utolsó évben egyébként csak egy füzetem volt a matekon kívül mindenre.
Kiváló munkaerő, szabályokat követő és betartó remek szakember lesz belőled, ha már iskolában se vagy képes az alapvető szabályokat betartani.
Ha én lennék a tanárod (még lehetek – gyere csak egyetemre!), minden egyes órán felszerelés-hiányt írnék be neked, amíg nem vennél egy csíkos füzetet.
Már a kérdés indíttatását sem értem, mire jó ez a szívózás. (Nem is annyira) elfojtott agresszió?
Bocsáss meg kérdező, nem akarok személyeskedni, de 2 nézőpont jut eszembe:
1. nincs vonalas füzetem, de még arra is lusta vagyok, hogy vegyek egyet 200 (vagy még annyi se) forintért...
2. valakinek gondolom magam és a szabályok rám nem vonatkoznak, így direkt eltérek a normáktól.
Az a gond, hogy egyik se pozitív. Vegyél nyugodtan egy vonalasat, nem fogsz belerokkanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!