Fényképeket és videókat készítenek néhányan az iskolában. Sokunk tudta és engedélye nélkül! Mit tehetünk ellenük?
Van néhány gyerek a 9. esek közül, akiknek van kb 10 ezer insta snapcsat követője, és csak úgy rendomképeket csinálnak emberekről. Pl így: Ati! Ati nézz kicsit ide! És Ati, az osztálytársam teljesen normálisan megfordult, hogy mit akarnak és lefotózták. Aztán elmentek
És láttam, hogy ezeket a képeket videókat az összes követőjüknek elküldik. Rólam is készül nem egy ilyen és midnnkeinek el lett küldve. Nem engedtem emg nekik és nagyon nem jó nekem!
Ez így már simán perelhető is, mert az emberi méltóságodban is megsértettek.
NAIH felé feljelentés, majd a rendőrség felé is. Valamint az Insta adminjainak is jelezd. Screenshotokat készíts bizonyítékként.
De mondom: Simán perelhetőek kártérítésre. Egy kis plusz pénz neked. Ügyvéddel beszélj.
@acelsziv
Nem lesz ezekből semmi, a kérdező csak névtelenül akar csendőrködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!