Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Honnan szerezzem meg bármilyen...

Honnan szerezzem meg bármilyen elérhetőségét?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akiről annyit tudok, hogy melyik osztályba jár, illetve azt hiszem meg szereztem a név sort is.

Megnéztem az összes nevet facebook-on, de nincs köztük. Kezdem feladni..

Hogy szerezheném meg bármilyen elérhetőségét?

2020. jan. 26. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell bántani a kérdezőt. Teljesen igaza van, mégis milyen indokkal mész oda egy vadidegenhez hogy ismerkedj vele? Ha így nyitsz hogy "Szia add már meg a számod mert járni akarok veled", nem elég hogy úgy hajt el a fenébe mint annak a rendje, de még aznap az egész iskola ettől lesz utána hangos. Én tudom, én voltam ugyanígy, csak fiúként, hiába tetszett nagyon a lány, fingom nem volt mit lehetne mondani neki, csak úgy meg nem megyek oda senkihez hogy "Szia tetszel járjunk", mert egyrészt bunkóság, másrészt esélytelen, harmadrészt meg visszaüt.

Kérdező, szerintem kérdezd meg az egyik osztálytársától akit ismersz (ha van olyan), vagy derítsd ki van-e a suliban más közös ismerősötök és tőle. Esetleg egy tanártól (persze csak ha jó fej és jóban vagytok).

2020. jan. 26. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia xy!

blablblabla

Örülök, hogy beszélgettünk! Bejelolhetlek facebookon?

2020. jan. 27. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!