Honnan szerezzem meg bármilyen elérhetőségét?
Van egy fiú, akiről annyit tudok, hogy melyik osztályba jár, illetve azt hiszem meg szereztem a név sort is.
Megnéztem az összes nevet facebook-on, de nincs köztük. Kezdem feladni..
Hogy szerezheném meg bármilyen elérhetőségét?
Minek az elérhetősége? Távkapcsolatot akarsz?
Hívd el valahová, vagy kérdezd meg ő elhívna-e téged...
*Azt hiszem, megszereztem a névsort is. Most akkor megszerezted, vagy csak azt hiszed?
Ritkán akadok ki, de most sikerült felhúzni az agyam. Menj oda hozzá, és kérdezd meg! "Szia, add már meg légyszi az elérhetőséged, mert érdekelsz, de szóban nem merek kérdezni semmit tőled, inkább írnék neked valami szépet." Pofám leszakad.
Ha annyira bátrak vagytok akkor menjetek oda egy idegen emberhez és szólitsátok le, hogy:
"Heló járni akarok veled!"
Most komolyan mit vártok el?
"A kérdező kommentje:
Ha annyira bátrak vagytok akkor menjetek oda egy idegen emberhez és szólitsátok le, hogy:
"Heló járni akarok veled!"
Most komolyan mit vártok el"
Nekem volt ilyen.
A fiú nem volt fent Face-n, Instán, sehol.
Odamentem hozzá és kérdeztem valamit (valami általános dolgot, amiről ő is biztos hallott és belsős dolog volt), aztán elkezdtünk beszélgetni. Beszélgetés közben meg megkérdeztem, hogy mi a beceneve, hogy szereti, ha szólítják.
Azóta is jóban vagyunk.
Nincs ebben semmi ciki, nyugodtan menj oda hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!