Most csúszni fogok ha bukom ezt a tárgyat?
Van egy tárgy amiből nem sikerült aláírást szerezni.Mellesleg ez csak valami tölteléktárgy,mese az egész,semmi gyakorlati jellege nincs.Ilyen jogtörténet.
De mindegy is,ennek a tantárgynak van egy II.része a második félévben.Így gondolom azt sem tudom felvenni,ha elbukom ezt,nem?
AKkor meg borítékolható,hogy csúszok vagy hogy van ez?
Ha van tavaszi félévben is lehetőség felvenni az idén elbukott jogtörténetes tárgyat, akkor kérvényezni lehet hogy az arra épülő tavaszi féléves tárgyat is felvedd.
Annyi, hogy ilyenkor a tavaszi félév vizsgái során előbb kell teljesitened azt a tárgyat, amire a másik épül, mert a neptun csökött agya csak így tudja elfogadni (Hisz nem teljesülhet előbb egy tárgy, mint a kötelezően azt megelőző tárgy).
Ha meg nincs tavaszi félévben újra meghirdetett kurzus akkor ja, csúszol egy évet.
Üdv a klubban.
Hát ezt nem én fogom megmondani neked.
Hogy nálatok a Tanulmányi Osztályon, vagy valami hallgatói információs szolgálatnál tudnak-e erről mondani valamit, azt nem tudom.
De mindenképp az egyetemet kell kérdezned, hogy melyik kurzusból indul keresztféléves alkalom, és melyikből nem.
Nem biztos. Nézd meg az épüléseket és azt is, hogy a kettőre épül-e valami és azalapján számolj.
A többit a To-nál kell megkérdezni. Nálunk nagyon ritka a keresztfélév és a vizsgakurzus is, de idén előszőr egy tárgyból megengedték az embereknek, hogy párhuzamosan felvegyék az 1.-2.-at. Annyi volt a kitétel, hogy vizsgázni csak akkor mehet 2-ből ha az 1 kész.
Erre mi nem tudunk válaszolni, egyetemeken belül szakonként, tárgyanként eltérés van az épülésekben. Nálunk ilyenre nincs lehetőség. Ami őszi féléves tárgy azt 99%-ban csak őszi félévben csinálhatod meg, hogy hanyad éven a te dolgod, de tavaszra meg sem hirdetik.
Holnap hívd fel a TO-t vagy most dobj nekik egy emailt és kiderül nálatok, hogy van.
Értem en hogy csak őszi félévben lehet felvenni de az a kérdésem hogy azt nem lehet e megcsinálni hogy jövő szeptemberben veszem fel?
Aztán jövő tavasszal meg a ráépülőset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!