Hogy is van ez? Mennyire jóérzésű szülő az, aki az osztály 90%-át összeszedi szülinapi partira és kb.3 gyereket szándékosan kihagy?
Nekem és a gyerekemnek ez a megnyilvánulás sértő, bármennyire is szeretnénk sportosan kezelni a dolgot.
Én már korábban meghívtam ennek a szülő gyerekét a mi szülinapi partinkra, de ő már nem hívott vissza. Egy óra elteltével már jött is a gyerekért. A gyerek jól érezte magát, nem is akart hazamenni. :) A gyerekek jó barátok, kedvelik egymást, soha nem bántották egymást. Én úgy érzem nem a gyerekemmel van a baja, hanem velem. Annyit viszont érzek a viselkedésén, hogy szeret központban lenni, hetvenkedik, henceg, amint alkalma adódik rá. Éreztetni szeretné a szülőkkel, hogy ő különb mindenkinél és csak "ő és más senki!"
Ez után Ti köszönnétek a szülőnek, vagy levegőnek néznétek? Kellemetlen és ritka helyzet ez nekem. Köszönöm a válaszokat.
Attól, hogy megtehetik, még nem kell meghívnia mindenkit.
Nekem mindig "rongy rázós" szülinapjaim voltak és mindig azokat hívtam meg, akik a barátaim voltak. Másokat minek hívnék, ha nem szeretnék velük együtt lenni?
Nekem sem túl szimpi a kérdező stílusa, de nem tudom, miért őt cseszegetitek.
Feltett egy kérdést, de normális választ igazán nem kapott.
Ez annyira a gyk szintje: Tehát: felcseszett állapotban írta már eleve (ami valahol jogos). Erre ti még jobban provokáljátok, még jobban trollkodtok és felb...szátok az agyát. Aztán ha kifakad és beolvas, akkor meg jön az álságos "Jaj, már értem, biztos a gyereked is olyan, mint te, azért nem hívják meg a buliba." beszólások.
Kérdező, te meg a barátaiddal beszéld meg inkább, itt csak unatkozó trollokat találsz.
"Én olyan kifejezést használok, amilyet én akarok! Semmi közöd hozzá milyen hasonlatot, ill. kifejezést használok. Ahhoz pedig végképp nincs jogod, hogy kioktass! Ha valami nem tetszik, lapozz tovább! Szép napot!"
Eme kirohanásod után nem csodálom, hogy nem hívta meg a gyerekedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!