Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy is van ez? Mennyire...

Hogy is van ez? Mennyire jóérzésű szülő az, aki az osztály 90%-át összeszedi szülinapi partira és kb.3 gyereket szándékosan kihagy?

Figyelt kérdés

Nekem és a gyerekemnek ez a megnyilvánulás sértő, bármennyire is szeretnénk sportosan kezelni a dolgot.

Én már korábban meghívtam ennek a szülő gyerekét a mi szülinapi partinkra, de ő már nem hívott vissza. Egy óra elteltével már jött is a gyerekért. A gyerek jól érezte magát, nem is akart hazamenni. :) A gyerekek jó barátok, kedvelik egymást, soha nem bántották egymást. Én úgy érzem nem a gyerekemmel van a baja, hanem velem. Annyit viszont érzek a viselkedésén, hogy szeret központban lenni, hetvenkedik, henceg, amint alkalma adódik rá. Éreztetni szeretné a szülőkkel, hogy ő különb mindenkinél és csak "ő és más senki!"

Ez után Ti köszönnétek a szülőnek, vagy levegőnek néznétek? Kellemetlen és ritka helyzet ez nekem. Köszönöm a válaszokat.

2020. jan. 12. 08:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#8 Nem. nem lehet! Már vártam ezt a válasz-variációt, és biztos voltam benne, hogy azért szólsz be, hogy ezt a "poént" el tudd sütni! :)
2020. jan. 12. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem poén sajnos. Flegmázol össze vissza, miközben műveletlen vagy, mint a sivatag. A gyerek is ezt látja.
2020. jan. 12. 11:16
 13/20 A kérdező kommentje:
Olvass vissza figyelmesen ki flegmáz itt! Ugye ismered azt a régi közmondást?- "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"!
2020. jan. 12. 11:22
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Attól, hogy megtehetik, még nem kell meghívnia mindenkit.

Nekem mindig "rongy rázós" szülinapjaim voltak és mindig azokat hívtam meg, akik a barátaim voltak. Másokat minek hívnék, ha nem szeretnék velük együtt lenni?

2020. jan. 12. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Szegény gyereked, sajnálom hogy ilyen anyja van :( Remélem még nem késő neki és ki tud majd törni időben, mielőtt egy szellemi roncs lesz otthon.
2020. jan. 12. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
27%

Nekem sem túl szimpi a kérdező stílusa, de nem tudom, miért őt cseszegetitek.

Feltett egy kérdést, de normális választ igazán nem kapott.

Ez annyira a gyk szintje: Tehát: felcseszett állapotban írta már eleve (ami valahol jogos). Erre ti még jobban provokáljátok, még jobban trollkodtok és felb...szátok az agyát. Aztán ha kifakad és beolvas, akkor meg jön az álságos "Jaj, már értem, biztos a gyereked is olyan, mint te, azért nem hívják meg a buliba." beszólások.

Kérdező, te meg a barátaiddal beszéld meg inkább, itt csak unatkozó trollokat találsz.

2020. jan. 12. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
ez megint nem a gyerekekről szól, hanem a buta szülők viselkedéséről.
2020. jan. 12. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Én azt vettem le a kérdésből, hogy nem a meghívás vagy nem-meghívás a kérdező problémája, hiszen biztos számtalan zsúrba nem hívták meg a gyerekét, és az ő gyereke sem hívta meg az osztályt. Az a probléma, hogy ő úgy érzi, hogy az illető anyuka direkt, sértésből nem akarja az ő gyerekét (és még két gyereket) meghívni, annak ellenére sem, hogy a kérdező gyereke korábban meghívta az ő gyereküket. Vagyis az illető anyuka lenéző, lekezelő magatartást tanúsít a kérdező és gyereke felé. Ezen borult ki a bili. Kérdező, én a helyedben köszönnék, de hűvösen kommunikálnék, hogy érezze a feszkót. És jól megjegyezném az esetet a jövőre nézve.
2020. jan. 12. 15:58
 19/20 qkker1 ***** válasza:
77%

"Én olyan kifejezést használok, amilyet én akarok! Semmi közöd hozzá milyen hasonlatot, ill. kifejezést használok. Ahhoz pedig végképp nincs jogod, hogy kioktass! Ha valami nem tetszik, lapozz tovább! Szép napot!"

Eme kirohanásod után nem csodálom, hogy nem hívta meg a gyerekedet!

2020. jan. 13. 17:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is volt, hogy meghívta szinte az egész osztályt. 1-2 kivétellel. Azokat nem, akik nehéz személyiségűek. Piszkálódnak, verekedősek. De nem ez a lényeg. Hanem hogy ezeknek a gyerekeknek a szülei azóta is köszönnek.
2020. jan. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!