Miért böki más csőrét a váltásom? 18/l
Mindegy mi miatt elegem lett az okostelefon adta internet használatból, pontosítva, a facebook-ból és messengerből. Töröltem a messengert, új fiókot csináltam, ahol össz és vissz az anyám és a barátnőm van, akikkel szoktam beszélni. Osztálytársak és mások nem. Elég volt. 0-24-ben azon pörögni, hogy szinte már kell ugorni, amint pittyegni kezd a telefon. Hasznos, de most egy bizonyos dolog miatt sok lett.
Ezért "butafonra" váltottam, ami igazán csak telefonálásra alkalmas, zenét pedig mp3 lejátszón hallgatok. Itthon csak annyira használom az okosat, hogy zene hallgatás, mert mind a 300 zeném rajta van, én meg 20-at vittem át, mert csak utcán használom. Ill egy játék van rajta, amivel napi 1x játszom, ébresztőórám és képek.
Ennyi. Amint kiléptem a lakásból, nincs net, nincs incs messenger, nincs pittyegés, nincs játék.
Ez valakik szemét szúrni kezdte, mintha valami űrlény lennék, aki nem a 21. században él.
Nem változtatok, nyugodtabban érzem magam, hogy nem kell akaratlanul készenléti üzemmódban lennem. Csak nem értem, ez másokat miért zavar?
Sose törődj azzal, hogy más mit mond. Mindig azt tedd amit a szíved diktál. Nyilvánvalóan azért furcsálják, mert ez egy trend lett manapság a fiatalok körében, hogy minimum 200 ezer forintos okostelefonnal villognak amit a szülei pénzéből finanszíroztak és ha neked nem olyan van akkor egyszerűen csak kiközösítenek. Óvodába szokták ezt csinálni, hogy ha nem Ferrarival parkolsz be az építőkockából épült pláza elé akkor kizárnak a játszótársi körből😀 De sajnos egyre elterjedtebb az ilyesfajta viselkedés amely azt tükrözi, hogy a magyar társadalmi intelligencia drasztikusan csökkenőben van és pár évtized múlva már nem óvodás szinten fogunk leragadni, hanem maradunk g*cik. Légy büszke magadra mert te az értelmiségi réteget erősíted mely sajna egyre kisebb létszámú. Neked sokkal jobb életed van, illetve lesz mint azoknak akik ezt szóvá teszik.
Természetesen tisztelt a kivételnek, mert nem mind ilyen hálistennek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!