Téged miért közösítettek ki középiskolában?
Egy dagadt csaj látványosan kibeszélt, szóval elküldtem a bánatba. Erre mindenki őt védte, mivel őt ismerték engem meg nem nagyon.
Szóval innentől kiközösítettek.
Egyébként angol szak volt, és tele volt ribikkel, 14 évesen már volt 6 pasija meg hasonló fajta :D
Mondjuk az ilyenek egymást is felzabálják.
Ja 22/L voltam.
És csak azt bánom hogy nem vágtam oda nekik jobban.
Mert volt egy bántalmazóm, akinek igazat adtak velem szemben, illetve ő népszerűbb volt. (Szüleimet, külső-belsőmet konstans alázta)
Mert mindig kiálltam az igazamért, nem tűrtem az igazságtalanságot, felvállaltam a véleményemet és valószínűleg vannak "különc" jegyeim.
De igazából a mai napig nem tudom, hogy miért mert sok támadott tulajdonságomban hasonlítok valakire az osztályból, aki emiatt kedvelt...
Megkaptam a néma tiszteletet is (tudás miatt), de mindig éreztem a lenézést és az elítélést.
Csak azért esik rosszul, mert pont az ellentetjére igyekeztem az elejétől fogva az általam iskolai élményeim miatt, és még rosszabb is lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!