Mit szerettetek az általános iskolában és miért?
Bármi jöhet. Tantárgy, személy, helyszín, esemény, apróságok is. Indoklást is kérek. :)
(Boldog karácsonyt!)
A napköziket,főleg a nyárit! A büfézést XD
A szerelmes leveleket! 🤗 A nagyszünetet, osztálybulikat. stb...
Semmit. Láttam hogyan kivételeznek a tanítónénik a saját gyerekeikkel akik szintén odajártak, milyen klikkesedések mennek és adok-kapok a tanárok között is.
Szemmel látható volt a módosabb-tanultabb szülők elkerülő viselkedése a más rétegbeliekkel, a gyerekek is átvették ezt a módit. Rengeteg marakodás volt, tettlegességig fajulva, kiközösítések, bántások.
A napközis tanáraink idegbeteg frusztrált nők voltak, ordítottak, kiborultak, kulcscsomóval koppintgatták a "rossz" gyerekek fejét, sorbanállás volt a büntetés, ahelyett hogy kicsaptak volna bennünket végre szabadlevegőn rohangálni.
Gyűlöltema nyári táborokat, ugyanezekért, plusz a vizes büdös átmeneti napközi épületekért, a vizes fűben való egésznapos táboroztatásért egy szél pléddel ami azonnal átázott és ülhettél rajta egésznap, sőt ebéd után kötelező fekvés.
Volt 1-2 év amikor nagyon jól és finomakat főztek, illetve a nyolcadik maga volt a megváltás, sportoltam, tudtam hogy végre vége, azt hittem sokkal jobb valami jön -mindenki ezt hajtogatta- és ettől felszabadult lettem, kivirultam. Volt egy mini ki mit tud, azt nagyon élveztem :)
"A napköziket,főleg a nyárit!"
Uhh,ismerősöm gyereke volt ilyen iskolai nyári napközibe,valami borzalmas volt az elmondása szerint.
Amúgy én a kémia órákat imádtam a sok kísérlet miatt.
Imádtam. Nagyon jó, összetartó osztályunk volt. Bár magatartás szempontjából a legtöbb tanár szerint mi voltunk a legrosszabbak. :D Tény, hogy voltak kisebb-nagyobb balhék, pl. ablakon kiugrálás az udvarra szünetben...vagy éppen óra alatt. Ah, a nosztalgia. :D
Nekem a mai napig a 6.-as osztálykirándulás a legszebb emlékem.
Gimiből tavaly ballagtam, sírtam az örömtől mikor vége lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!