Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tudom, tudom, hogy még több...

Tudom, tudom, hogy még több mint egy hét szünet van hátra de már most izgulok. Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Szünet előtt egy nagy baromságot csináltam. Kibeszéltem az egyik lány osztálytársamat egy fiúnak és mondtam róla elég durva dolgokat. Hát ő ezt elmondta a lánynak aki biztos vagyok benne, hogy szünet után megtép engem vagy valami, mert nem viseli jól ha valaki keresztbe tesz neki. A lányról tudni kell, hogy elég népszerű az osztályban, mert minden közösségi munkában benne pl ő szervezte a szalagavatót is. Mindig mosolygós, életvidám és könnyen barátkozik, ezért sokan szeretik. Én se vagyok népszerűtlen, csak nagyon irritál ez a lány, ezért sokszor kibeszéltem őt és sajnos ez a fülébe jutott. Mit tegyek? Már most gyomoridegem van.

18/L

2019. dec. 26. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Csodálkozol, hogy nem bír téged? Hát beszarok 😂😂😂😂😂😂😂 Te tényleg ennyire hülye vagy?

Ez tuti kamu kérdés.

2019. dec. 26. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy tényleg kamu, vagy nagyon éretlen vagy. :D Szerintem csak irigykedsz, ő hogy népszerűbb és sokan bírják ellentétben veled. Azzal mégis mi a baj ha kedves és közvetlen? Talán inkább venned kéne tőle példát. Az emberek jobban bírják a barátságos lányokat mint a kétszínű rib4ncokat. Gyáva kis csótányok vagytok a barátnőddel együtt, kibeszélitek őt de a szemébe már nem mernétek mondani, akkor már behúzott farokkal menekültök.

Amilyen kis álszent vagy, meg is érdemelnéd h jól megtépjen, de ahogy elnézem az a csaj sokkal értelmesebb nálad és nem fog a te színtedre süllyedni. :)

2019. dec. 27. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

1. "Ja és még annyi, hogy a lány sem bír túlzottam engem, eddig sem szólt túlzottam hozzám"

Csodálkozol,te húlye liba?

2.Miért baj az,hogy aranyos,kedves?

3. Ez a kibeszélés...mint az ovódába baz+.

4. Megérdemelnéd ,ha xarrá verne.

2019. dec. 27. 16:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, de ha barátságos, aranyos és mosolygós, valamint rajtatok kívül mindenki szereti akkor ott nem hiszem, hogy vele van a baj..

De ne légy elkeseredve emiatt, ha annyira jószívű, megértő és intelligens akkor meg fog bocsátani (vagy ha nem is bocsát meg, de megverni biztos nem fog, az az id*óták probléma megoldó készségéhez tartozik)

Élvezd inkább a szünetet. Szerintem ő is ezt teszi. És ha annyira ki lenne rád akadva, messengeren már tuti betámadott volna.

2019. dec. 27. 16:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Csakhogy tudjátok, én sem vagyok olyan népszerűtlen, vannak jófej haverjaim is az osztályból, nem vagyok visszahúzódó csak különc, mert a lányok többsége utál engem és a barátnőmet.
2019. dec. 27. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül utálnak a barátnőddel együtt.
2019. dec. 27. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Az miért baj, ha megkérdezi, amit nem ért? Erre való a tanár. Ha mind ezt tennétek, máris jobb eredményeket érnének el a magyar diákok a Pisa-felméréseken.

Ha én valami matek- vagy fizikatanár lennék, minden új anyagnál megkérdezném a diákokat, úgy az óra 30. percében, értették-e amiről szó volt, és általános bólogatás esetén azonnal röpdolgozatot íratnék az épp elmagyarázott anyagból. De akkor is, ha úgy tűnne, hogy a falnak beszélek, mert nem figyelnek rám.

Egyébként mit kell érteni azon, hogy "kibeszélted"? Hazudtál róla? Vagy igazat mondtál, csak olyan intim dolgokat, amik nem tartoztak volna erre a fiúra? Ilyeneket meg honnan tudnál róla? Nem vagytok valami bizalmas barátnők...

2019. dec. 30. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!