Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy ilyen embernek lehet...

Egy ilyen embernek lehet segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam , 20 évesek vagyunk mindketten. A 2 év alatt körülbelül 10 percet ha beszélt öszvisz . Ha a tanár felszólítja hogy olvasson , akkor nem teszi . Az összes dolgozata elég ramaty , látszik hogy nem érdekli ez az egész ... Ha bárki kérdez tőle valamit arra nem válaszol , csak ül tovább egyhelyben . Nekem ez nagyon fura , beszéltem a többi osztálytárs barátommal és mondták hogy félnek/tartanak tőle . Valamennyire énis , de próbálok felé közeledni . Az látszik hogy biztosan sza* élete volt , de hogy ennyire megváltozzon valaki ... Régebbi barátaitól kérdeztem róla , ők is azt mondták hogy napról napra furább lett , és egyik napról a másikra megszakította velük a kapcsolatot . Közösségi oldalon nincs fent , abszolút elszigetelte magát . Csak azt szeretném tudni miért , és hogyan lehetne rajta segíteni ??
2019. dec. 22. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
5%
Sehogy. Egy pszichopata.
2019. dec. 22. 23:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted kell tartanunk tőle ? Vagy hogy viselkedjünk vele ? :/
2019. dec. 23. 01:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A pszichopátia teljesen más. Valószínűleg valamilyen trauma érte vagy mentális betegsége van.
2019. dec. 23. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tőle félni. Semmi nem fog történni, ha odamész, max nem reagál (ilyenek miatt ne tarts, hogy megharap meg hasonók, nem fog). Szerintem, ha nem is mutatja, lehet jól esik a közeledés.
2019. dec. 23. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell tőle félni. Én is ugyanilyen vagyok, bár én ennyire nem vagyok zárkózott. Valószínűleg múltbéli traumák, depresszió/pánikbetegség/szociális fóbia és egyéb szorongásos kórképek miatt viselkedik így. Nem fog bántani senkit. Ha teljes mértékben elutasít bármiféle közeledést akkor békén kell hagyni, ha van valami minimális nyitottság akkor nyugodtan beszélgessetek vele, nem fogja letépni senki arcát.
2019. dec. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!