Másnak is úgy elvették az önbizalmát az iskolákban
hogy felnőttként még egy nyomorult tanfolyamra sem mert
beíratkozni?
Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen iskolákat be kéne zárni vagy büntetni. Kikerültem onnan végzettség nélkül, dolgoztam szenvedtem. Lett egy kis pénzem de annyira nem volt önbizalmam hogy még egy biztonsági őr vagy hasonló képzésre se mertem beíratkozni. Azóta sokat olvastam, informálódtam, most már tudom hogy az nem olyan mint a középiskola, én is el tudnám végezni. Csak most nincs munkám és elfogyott a pénz is úgyhogy nem tudtam menni. Ez mind miattuk van. De nem? Ezeknek mind bűnhődni kellenne.
Minden rajtad múlik. Általánosban megkapta, hogy semmire se fogja vinni, örüljön, ha egy számunkást bírni fog. Azóta orvos lett.
2019. dec. 5. 10:53
2/15 anonim válasza:
Most még nem így gondolod, de a legjobb amit tehetsz ha ezeket a sérelmeket elengeded.
Jó dolog nem származik belőle.
2019. dec. 5. 10:55
3/15 anonim válasza:
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni.
Vállald a tetteid és az életed, ne másokra mutogass.
2019. dec. 5. 10:56
4/15 anonim válasza:
Biztos nagyon megkönnyíti az életed, hogy mindent a sulira kensz. Felnőtt vagy, te vagy felelős a sorsodért. (Igen, az iskolákon bőven lehetne javítani, de ez számodra nem mentség.)
2019. dec. 5. 10:57
5/15 anonim válasza:
Ismerősöm is önbizalomhiányos, suliban is mindig csesztették és most diplomázott mint gyógyszerész. Neki legalább volt annyi tartása, hogy - mivel a szülei fizették a taníttatását - igenis összeszedte magát és elsőre elvégezte.
Egyébként se sírj mert például a villanyszerelést amit én 2+3 éven át tanultam, most OKJ-val leteheted kb 6 hónap alatt.
Szóval szedd össze magad és döntsd el mit akarsz.
2019. dec. 5. 11:24
6/15 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert, akár TB-s alapokon, tegyétek helyre az önbizalmad. Hidd el, utána minden menni fog.
Én is kaptam mindenfélét egyes tanároktól, ahhoz képest következő félévben diplomázom. Olyan szakon, ahol keményen van matek. :)))
2019. dec. 5. 11:28
7/15 anonim válasza:
Jajj Obi. Mindig más a hibás, csak te nem. Múltkor a munkaügyi központ volt a bűnbak.
2019. dec. 5. 11:29
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Utolsó te kire gondolsz? Ki ő?
2019. dec. 5. 11:49
9/15 anonim válasza:
Teljesen egyetértek azzal amit írtál. És annak alapján ahogyan megfogalmaztad a kérdésedet azt merem állítani, hogy Te egy teljesen normális, intelligens és értelmes ember vagy aki ugyanúgy egy összeesküvés áldozata mint sokan mások. Komolyan hiszek benne, hogy létezik egy tanármaffia, vagy inkább valamiféle állami tudáskontrolláló, tehetséggyilkos különítmény és minden iskolában van belőlük jónéhány pedagógusnak álcázott példány. Ezeknek feladata az, hogy mesterségesen visszafogják, elfojtsák azokat a gyerekeket, akiről eleve süt a természetes eredetű tudás meg a veleszületett tehetség. Szándékosan rossztanulót csinálnak belőled, ígyekeznek állandó kudarcélményekkel egy életre elvenni a kedvedet a tanulástól. Beleszólnak még abban is kibe lehetsz szerelmes, nehogy valaki olyanba legyél akit már a saját fiaik/lányaik számára kinéztek maguknak. Ennek pedig nagyon egyszerű oka van: félnek tőled. Félnek attól nehogy bárhol, bármikor az életben vezető pozícióba kerülj és felismerd, hogy mindaz amit ők csinálnak az emberek számára rossz; félnek nehogy fényt derítsen valaki arra, hogy az iskolák többségében nem fejlesztés hanem kőkemény népbutítás zajlik s nem utolsó sorban féltik a saját és gyerekeik, unokáik stabil és jól kereső munkalehetőségeit. Tűzzel, vassal küzdenek azért, hogy elnyomottnak, megalázottnak érezd magad és ez által távol tudjanak tartani a saját köreiktől, el tudják kerülni nehogy magasabb döntéshozó státuszba kerülhessen valaki olyan aki nem részese az összeesküvésnek.
2019. dec. 5. 12:10
10/15 anonim válasza:
Utols elfelejtette bevenni a skizofreniara kapott gyogyszereit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!