Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A vallás tanárom azt mondta,...

A vallás tanárom azt mondta, hogy ebben a karrierista világban a nők elfelejtik valódi kötelességüket, az anyaságot. Erre mit kellene reagálnom?

Figyelt kérdés

Tisztázzuk, nem vagyok femináci, csak szimpla feminista. De ez kicsapta nálam a biztosítékot. Ilyenkor mit szabadna visszaszólnom? Mert ugyebár elméletileg semmit, hisz tanár, de a kijelentésével nagyon nem értek egyet.

18/l

2019. nov. 30. 19:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

Nem kötelesség, lehetőség. Szólni kell neki hogy összekeveri a szavakat. Komoly betegségek előjele az ilyen, érdemes lenne kivizsgáltatnia.

Ha azt mondta ő így gondolja, azzal nincs gond, mondhatja. Ha azt mondta ez Isten elképzelése, akkor szólni kell, mert olyasmit tanít ami nem igaz.

2019. nov. 30. 22:06
 12/28 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen emberekre talaltak ki a vallaskarosult kifejezest.
2019. nov. 30. 22:15
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
Erről csak az exem jutott eszembe aki 35 évesen nem volt kész az apaságra. Ilyennek pedig szülni nem lehet. Nem csak a nőkön múlik lesz-e baba. Én már nagyon szeretnék de nem találok férfit hozzá. 😞
2019. dec. 1. 03:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehetne erre szólni?

Az ilyen emberek nem ebben a világban élnek.

Amit ő "karrieristának" mondanak,az valójában valódi,termelő munka.

Még a vallástanár nem egy valami nagy GDP termelő tevékenység.

Így ha nem lennének karrieristák,hanem mindenki csak szülne,mint a nyulak,akkor megnézném ki tartaná el azokat,akik nem végeznek hasznos munkát.

Az én hittan tanárom is azt mondta anno,hogy ők azért vállaltak 3 gyereket,mert az úr azt mondta,hogy az ember sokasodjon,szaporodjon.És 2 gyerek az nem elég,mert az csak stagnálás.

Én is szívesen feltettem volna a kérdést neki,hogy ki fogja megtermelni ennek a sok szaporodónak a normális életminőséghez szükséges dolgokat.8 milliárdan vagyunk a Földön,mikor gimis voltam,akkor még csak 7 milliárdan voltunk,pedig nem 50 éve voltam gimis:)

De mit értem volna vele el?Semmit,max rossz véleménnyel lett volna rólam.

Az emberiség számára hasznos munkát csak egy része végzi.

A többiek amúgy is lébecolók,látszattevékenységet végzők.Abból meg már így is van elég.

2019. dec. 1. 07:58
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mindig meglepődöm azon,amikor a vallást és a kommunizmust szembeállítják egymással.

Mi az,hogy kötelesség?

Ki mondja?

Ha nem tart el az állam,nekem miért lenne kötelességem gyereket csinálni?

Nincs garancia semmire az életben,de az biztos,hogy gyerekkel csak nehezebb,és bizony nem indulunk egyforma esélyekkel.

És bizony betanított munkából nem nagyon lehet megélni,ahhoz hogy csak te egyedül megélj,ahhoz tanulni kell.

Persze,aki az állam kegyeit élvezi,meg az állam tolja pénzzel,az könnyen beszél,de aki a versenyszférában dolgozik,attól sokkal többet várnak el.

2019. dec. 1. 08:03
 16/28 anonim ***** válasza:
semmit
2019. dec. 1. 15:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Minek jársz ilyenre egyáltalán?
2019. dec. 2. 01:16
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó!Egyházi iskolákban kötelező a hittan.
2019. dec. 2. 03:50
 19/28 anonim ***** válasza:
23%

13

És könnyen lehet, hogy az a 35 éves férfi pont egy olyan anya miatt vált éretlenné az apaságra, akinek fontosabb volt a munkája, mint a gyereke.

Vallás tanár NINCS, ennyit a kérdésről.

2019. dec. 3. 04:47
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

Azt, hogy ne éljen a régi időkben.

Akkoriban a nő anya volt, háztartásbeli, nem dolgozott. A férfi tartotta el a családot, dolgozott. Ma már nem így van.

A férfiak is elfelejtettek férfiak lenni. Nem családfenntartók.

A nő ugyanúgy dolgozik mellettük, a legtöbb esetben többet is, kevesebb pénzért, és ugyanúgy viszi a háztartartást is, mert az életképtelen "férfi" maga után se képes eltakarítani.

Csoda, hogy nem akar anyuci pici fia mellé kisbabát is a nő?

Na de szerintem ha nem akarsz rossz jegyet akkor kussolsz és bólogatsz.

Nálunk egyetemen van olyan tanár, aki az egyik előadásán arról papolt hogy mekkora bűn az abortusz. Ha terhesek leszünk, nem szabad elvetetni. Meg kell szülni.

Hozzáteszem egyáltalán nem kapcsolódott a téma a tantárgyhoz.

2019. dec. 3. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!