Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normális, ha már 3 hónapja...

Az normális, ha már 3 hónapja tart a középiskola, de még minding nincs egy olyan ember se akivel jóban lennék?

Figyelt kérdés

2019. nov. 24. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Itt vagyok kérdező, az ötös vagyok! Nem fogom rád pazarolni a drága időmet. Aki nem képes kialakítani kapcsolatot ennyi idő alatt az életképtelen nyomorék. Aki laza, poénkodik, nagydumás az könnyedén szerez barátokat, az ilyenek mint a kérdező csak azért jók egy osztályban, hogy legyen kit szivatni. Fáj az igazság. A sok liberális idióta biztos lepontoz majd.
2019. nov. 24. 21:16
 12/21 A kérdező kommentje:
"Aki laza, poénkodik, nagydumás az könnyedén szerez barátokat" Ha magadat szeretnéd példának mutatni, akkor a szánalmast lehagytad :D
2019. nov. 24. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"mindig bevannak szarva mindentol de idovel oldódni fogtok"

Én soha nem voltam beszarva semmitől egyszerűn jól elvoltam magamban 4 évig hozzám nem szólt senki én se szóltam senkihez és kész. És mi lett? Semmi. Leérettségiztem aztán csont nélkül egyetemre mentem, azóta azt is elvégeztem és lám itt vagyok.

2019. nov. 25. 08:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Aki laza, poénkodik, nagydumás az könnyedén szerez barátokat, "

Szerez na de milyeneket? Ugyanolyanokat mint ő maga. Felszínes kirakatembereket, akik olyanok mint a buborék-jól néznek ki de előbb utóbb kipukkadnak és rájövünk szar se volt bennük.

Na most ilyen barátok kinek kellenek?

2019. nov. 25. 08:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Pontosan. Csak az aki ezt eredetileg írta, az eléggé hiányos volt már fejben is. Amúgy tanácsolom hogy nézd vissza a korábbi kommentjét. Nem csak felszínes kirakatember, hanem egy kritikán aluli paraszt is. Amúgy a neve alapján ítélve se százas az illető.
2019. nov. 25. 16:24
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
b+ én vagyok az 5ös és semmi roszat nem írtam, vkit törölhettek v nemtom
2019. nov. 25. 17:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Mondom, már nincs itt az a komment. Ne haragudj ha bármi félre értés történt de biztosíthatlak hogy nem árd gondoltam :)
2019. nov. 25. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem egy évbe tellett de végül csak kialakítottam barátságokat.

Ne aggódj ;)

16L

2019. nov. 25. 21:24
 19/21 Ragnor ***** válasza:
100%

Kérdező: Nekem azután lett reputációm, miután az egyik ilyan #6/#11-es féle görényt úgy elküldtem a retkes k'vannyába, hogy megszólalni nem tudott. Sajnos az ilyenek csak az erőszakból értenek, ha nem akarod 1:1-be meggyepálni, akkor marad a verbális erőszak, amivel a lelkét és az önbecsülését vered laposra, nyilvánosan.

Kis hazánkban sajnos a bullying teljesen elfogadott, részének tekintik az iskolai szocializációnak, így nagyon sokan szenvednek, ahol a családban nincsenek vadbarmok/vadállatok, akiktől a megfelelő kezelési mintákat el lehetne lesni.

De semmi sem szül több tiszteletet, mintha kiállsz magadért. Nem kell még győznöd sem, csak akárhányszor bekóstolnak, oda kell menni és beleállni a vadbarmába.

2019. nov. 30. 07:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Sokszor szivattak az utóbbi időben, de most már nem nagyon. Az anyázásokat meg a sértegetéseket lenyelem, és csak lenézően rázom rájuk a fejem. Ha meg valaki megpróbál bántani, akkor csak hangosan megkérdezem tőle: "Miért? Ártottam én neked egy szóval is?" Ekkor abba szokták hagyni kivétel nélkül. Ma már az van, hogy egy szóval se bántanak, vagy ha pl dobálóznak és valamelyik gyerek bejön mögém és engem találnak el akkor is bocsánatot kérnek.
2019. nov. 30. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!