Egy idősebb tanárnőnek lehet abból baja, ha egy fiatal fiúval folytat szexuális kapcsolatot, aki már betöltötte a 18-at?
Figyelt kérdés
Szóval nekem nagyon bejön néhány idősebb tanárom, persze tudom, hogy valószínűleg nem kezdenének ki velem, de ha mégis megtörténik ilyen, az illegális? Mert 18 éves ha elmúlt, akkor elvileg az már legálisan lehet akárkivel. 18/F2019. nov. 21. 17:00
1/5 anonim válasza:
amig a tanarod, addig nagyon is lehet belole baj. kirughatjak, akar a tanitastol is eltilthatjak
2/5 anonim válasza:
Tinder, rengeteg idősebb nő van. Ott nagyobb esélyed van.
Igaz elsőkézből nincs tapasztalatom, de véletlenűl már legalább +10 db harminc fölötti nővel matcheltem, mert nem látszott rajtuk a koruk.
Szóval ha csak őket keresed, akkor gondolom elég sokkal tudnál.
Akiknek nyílván be van állítva a korcsoportod ... így ők is keresik a fiatal fiúkat.
Win - Win szituáció. A tanáraidnál csak beégetnéd magad...
3/5 anonim válasza:
Ha titokban csináljátok akkor nem.
4/5 anonim válasza:
Jogilag talán nem illegális, de erkölcsileg mindenképpen megkérdőjelezhető, hogy való-e az ilyen tanárnak. Ha kiderül a tanárt kirúják és a híre elkíséri bárhova megy.
5/5 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva. Jogilag az, erkölcsileg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!