Miért van az, hogy egy tanár bármit megtehet?
A helyzet az, hogy én múlt héten keddtől-csütörtökig hiányoztam , pénteken már voltam. A többiek kedden irodalomból témazárót írtak, pénteken közli velem a tanár, hogy nekem hétfőn azaz holnap kell bepótolnom a dolgozatot.
Egy betűt nem tanultam rá, gondolkodom, hogy bemenjek e. Most őszintén, ki tanul hétvégen? Beteg voltam, erre a tanárnő egyből közli első nap, hogy megkell írnom következő órán a dolgozatot? Hát a pofám leszakad! Sok tanár van akit kedvelek, de őt rühellem. Pikkel rám, mindig egyest ad, órán is folyton rám szól, hogy maradjak csendben, ne hangoskodjak, meg osztogatja a szaktanárikat meg feleltet már a tökön teli van. Miért hiszi azt, hogy azért mert ő a tanár bármit megtehet?
"Ki az, aki tanul hétvégén?"
Pont hogy hétvégén van sok időd tanulni, nem vagy olyan fáradt, jobban be tudod osztani az időd. Simán meg lehetett tanulni, meg aztán sejtheted, hogy nem fog neked 1 hét haladékot adni. Attól hogy hiányoztál, a lemaradást még pótolmod kell.
Szerintem az a normális, hogy ha lemaradsz a dolgozatról a következő órán pótlod amikor jelen vagy.
Nálunk mindig is ez volt. Igaz 2 éve érettségiztem, de nem hiszem hogy azóta sokat változott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!