Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Unszimpatikus vagyok a tanárnő...

Unszimpatikus vagyok a tanárnőnek! Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Semmi okot nem adtam rá mégis úgy érzem nem kedvel. Órán rám sem néz olyan mintha ott sem lennék. Mindenkinek magyaráz csak nekem nem. Emiatt is olyan zárkózott lettem. Már tanulni se tudok úgy és ha felkell szólalni a többiek előtt akkor olyan szinten szorongok h az vmi hihetetlen. Már csak másfél hónapig tanít mert ez egy ilyen tanfolyam..de nagyon intenzív és nagyon kellene figyelni. Mit tehetnénk? Hogyan oldjam ezt meg?
2019. nov. 2. 03:45
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Lehetséges,hogy *valami belőled* valamire emlékezteti a tanárnőt.

Igen spontán dolog,sajnos a tanárnő sem tudja kezelni.

Esetleg a szemed színe vagy a hangod emlékeztetheti őt valakire??

Ùgy látom fájó pont lehet/sz/ az életében.

Próbáld meg átvészelni a hátralévő időszakot.

2019. nov. 2. 05:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan a tananyagra koncentrálj minden pillanatban meg arra amit kell figyelni és próbáld meg kizárni gondolataidból hogy "tanárnőnek nem vagyok szimpatikus". Ha beszélni kell, ugyanígy. Tudom, nem tűnik egyszerűnek. Van mikor a szorongás erősebb.
2019. nov. 2. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik tanárommal voltam így, minden ok nélkül köcsönösen nagyon nem bírtuk egymás. Ennek ellenére ez a tanulásban/osztályzásban semmi gondot nem okozott - én mindent megtanultam és tudtam, ö meg csak 5-ket adott.
2019. nov. 2. 07:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Megfogom próbálni csak annyira szar érzés. Mert így még jobban kiközösitenek!
2019. nov. 2. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!