Mit tegyek, hogyha gúnyolnak az iskolában?
Figyelt kérdés
Most kezdődött el pár hónapja ez az egész. Az az igazság, hogy van rajtam pár plusz kiló és emiatt van ez az egész. Két egy évvel nálam idősebb fiúról van szó.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt és már az is megfordult a fejembe, hogy öngyilkos leszek.
Pedig én tényleg próbálok lefogyni. Diétázok, amikor meg van időm megyek fitneszre.
Azt ne írjatok, hogy menjek oda hozzájuk vagy mondjam meg egy tanárnak, mert:
1. Nem merek
2. Csak még jobban gúnyolnának
3. Elküldenének a fenébe (mármint a fiúk)
2019. nov. 1. 11:45
1/6 anonim válasza:
Nevess és nevess, még ha belül fáj is! Ha látják rajtad h baromira nem érdekel mit mondanak rád, megunják majd. Tudom nehéz, de nehogy öngyi legyél ilyenek miatt!
2/6 A kérdező kommentje:
Próbálok, de nagyon rosszul esik. És mi van akkor ha nem hagyják abba soha. Vagy legalábbis addig amíg el nem ballagnak
2019. nov. 1. 12:02
3/6 anonim válasza:
Kezdj el diétázni, eddzeni, ennyi. Azzal ne foglalkozz ők mi mondanak, de magától nem fog elmúlni a probléma, de ne miattuk fogyj, hanem magad miatt. Örülj hogy csak ennyi a gondod egyelőre, hidd el ennél lesz sz@rabb is az élet, de ilyen miatt öngyilkosságon gondolkozni nevetséges.
4/6 anonim válasza:
Dietetikust keresd fel és iskolapszichológust is, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor magánúton pszichológust.
6/6 anonim válasza:
Ha egyszer visszaszolsz megfognak lepodni. Senki nem banhat igy veled. Ja es nem a sulyod miatt csufolnak. Azert csufolnak mert rossz az eletuk es le akarjak a feszkot vezetni es eddig terjed az inteligenciajuk. Nyomorekok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!