Milyen vicceskedő, gúnyolódó szövegeket tudnátok kitalálni a tanáraitokról, nekik?
Figyelt kérdés
Lehet vicces sztori alapján, jellemzőik alapján.
Az osztályom osztálytánc helyett akarja ezt, csak nem tudom hogy akarnak olyat kitalálni amit még nem hallottak, hogy ne legyen sértő, hogy ne olyan legyen amiben próbáltak fejlődni. Nekem nincs ennyi empátiám a tanáraim többsége felé, tehát ha az én számból hangzana a sötét humor akkor nem lenne vicces. Amúgy sem tudok nagyon ütős gúnyolódásokat, sokat kéne agyalnom hogy új vagy "out of the box" legyen. Az zavar hogy még 3 hónapig tanítani fognak. XD
Szóval adjatok egy kis ihletet, bármi próbálkozás, kiváncsi vagyok, mert ehhez jó megfigyelés kell!
2019. okt. 27. 15:09
11/13 anonim válasza:
Az tényleg nagyon vicces lenne haha
12/13 anonim válasza:
Ha ismerném a tanáraidat, tuudnék valamit mondani(írni)
13/13 Koviszabo válasza:
Majd írd meg, mikor meghúznak,mert az lesz csak igazán vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!