Tanárok, ti hogyan reagáltok arra, ha egy diák egy műsor alatt a beszédét nem képes végig mondani vagy nem tud belekezdeni, mert lámpalázas?
Figyelt kérdés
Olyan szituációkra gondolok, hogy az egész osztálynak (kamaszok, nem kisgyerekek) kell műsort adnia, minden diáknak van 1-2 mondata és a műsor alatt az egyik áll némán, nem tud megszólalni vagy csak félig tudja elmondani a beszédét, esetleg sírva fakad, stb.
Műsor alatt mit csináltok?
Műsor után próbáltok vele beszélni erről vagy inkább az a jobb ilyenkor a diáknak, ha a tanár úgy tesz, mintha mi sem történt volna?
A későbbiekben hogyan dolgoztok a diákkal azon, hogy leküzdje a lámpalázát?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 17. 19:51
11/11 anonim válasza:
Nem szerepeltetném. Nálunk voltak ilyen kötelező előadásos dolgok, én ilyenkor inkább be se mentem.
Inkább vállaltam a rossz jegyet/beírást mint a beégést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!