Fiuk! Lanyok! A deszka lanyokat tenyleg kikozositok kozepsuliba?
Gondolom hamarosan középsuliba fogsz menni. Tök feleslegesen ezen aggódnod. Átérzem általánosban folyton csúfoltak de inkabb a fiúk. Hogy kb akkora a mellem mint az övéké. Bár nem értem 13-4 évesen miért kéne hogy tejcsárda legyek na mindegy. Most már 20 éves vagyok és akikért meg voltak halva lányok ugyanolyanok maradtak kb mindenhol mint 14-5 éves korukban. Én pedig tovább fejlődtem és láss csodát kikerekedtem, mondhatni leelőztem őket:D Azóta persze jönnek oda azok a fiúk akik bántottak de már nem érdekel annyira,és hidd el téged sem fognak egy idő után olyan emberek akik csak azért kedvesek veled mert olyan a külsőd amilyen:)
Kicsit hosszúra sikeredett de a lényegét remélem érted!!:)
Jajj, erre tényleg ne görcsölj rá :) Mindenkinek amúgy sem tudsz megfelelni, ez természetes. Válogasd meg hogy kinek adsz a véleményére, és kinek nem.
Kilencedikben eleinte mindenki meg van szeppenve, mindenkinek új a helyzet. Idő kell amíg egymáshoz szoktok, és addig is lehetnek konfliktusok. De ezek is el fognak múlni :) Sajnos a szekálás nem ezen múlik - Ha bántani akarnak akkor úgy is keresnek egy indokot. Egyik füleden be, másikon ki :D
Én sokkal hamarabb fejlődtem az osztálytársaimnál. Már 7-8 osztályos korom körül is nagynak számítottak a méreteim. Bántottak érte, fiúk, lányok vegyesen. De a testi adottságairól nem tehet senki, nem lehet befolyásolni:) Szerintem minden ember úgy jó ahogy van. Ha nem fogadnak el téged önmagadként, akkor felesleges időt pocsékolni rájuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!