Egy tanárnak lehet abból „hivatalosan“ gondja ha LMBQT szervezetbeli aktivista?
Amit nyilván nem rejteget nem tagad, a facebook profilja is rögtön az elején már hirdeti ezt.
Mivel munkaidőn kívüli tevékenység így direkt kérdeztem így hogy „hivatalosan“ lehet-e belőle gondja?
Elvileg ugye köze hozzá senkinek semmi. Nem törvénytelen munkaidőn kívül műveli így akinek nem tetszik az tehet egy szívességet. Elvileg.
De azért a gyakorlat lehet más.
EZt tudom de mi lesz az indok? Mert ez hogy X szervezetben benn van ez egy semmi.
Mást meg mit csinál munkáját elvégzi ja és ne feledjük tanárhiány van, ha emiatt elküldik az az iskolának rosszabb mint neki,mert ő 100 másik helyre mehet de a helyére nem jön még 1 se.
Jesszusom, persze. Ebben a középkori országban már önmagában a melegséget se jó felvállalni, pláne annak, aki ilyen állásban van. Volt egy meleg tanárom, szegény szerintem soha nem coming outolhat nyilvánosan (én is csak azért tudom, mert a családomnak nagyon közeli, bizalmas barátja), ha tanár szeretne maradni, így marad a titkolózás. :(
ELVILEG persze nem szabadna, hogy baja legyen ebből, de hát a gyakorlat az egészen más...
"a melegséget se jó felvállalni,"
Egy szóval nem mondtam hogy meleg. Csak ő olyan ember aki szeret "bemutatni " a világnak anno az egyetemen szoc gyakorlat volt és volt egy nyíltan homoFÓB tanár és ő azzal heccelte hogy ide ment gyakorlat címén és a tanár majd agyvérzést kapott mert bejegyzett civil szervezet és kellett fogadni neki a gyakorlatot.
"Igen, lehet belőle gondja."
Bő, kifejtett válasz.
Lehet belőle gondja, kirúghatják.
Voltam olyan munkahelyen ahol mindenki Fideszes volt a főnökségből, aki pl facebookon Fidesz ellenes bejegyzést like-olt/osztott meg az másnap repült is.
Érvelhetsz bármivel, ha nem vagy szimpi kirúgnak és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!