Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire fognak el itelni...

Mennyire fognak el itelni kozepsuliba?

Figyelt kérdés
Nincs instam, csak snapchatem van, facebookom ott is csak 1 kepem van fent, es ugye a Facebook miatt messengerem. Nem fognak ezert ki cikizni? :(
2019. aug. 23. 19:05
1 2
 11/15 Clay Morrow ***** válasza:
Ennyire fel még szerintem soha életemben nem tekintettem fel a szemeimmel e kérdés láttán.
2019. aug. 23. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A hozzáállásoddal van baj. Miért számít, hogy mit szólnak? Próbálj tudatosan törekedni arra, hogy ne legyél külső kontrollos, azaz ne mások véleménye alapján ítéld meg magad vagy alakítsd az életedet! Ha neked így jó, kényelmes, biztonságos, akkor vállald fel, mégpedig nagy hangon, büszkén, nagymellénnyel. Ha valaki beszól vagy cikiz miatta, azonnal, határozottan szólj vissza. Fontos, hogy ne védekezz! Az alap hozzáállásod legyen: "Közöd???" "Én sem szólok be neked a cikibbnél cikibb fotóid miatt, te se szólj be, hogy nekem meg nincsenek fent fotóim. Nekem így jó és pont!"
2019. aug. 24. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Direkt irok ekezetek nelkul"

Semmi baj, itt szabad. De a suliban a füzetedbe azért ne így írj :)

2019. aug. 24. 13:51
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 A suliban ekezetekkel irok:D :)
2019. aug. 24. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor én mentem gimibe még facem se volt, mert pont akkor töröltem az aktuálisat, de informatika szakon nyilván kellet. Instám se volt, meg semmi ilyen biszbasz, 11-esként csináltam instát, mert már rommá csesztettek, hogy nincs.

Ha nem állsz ki magadért mindig lesz ok amiért csesztetni fognak, hidd el.

2019. aug. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!