Elmennél egy középiskolai/általános iskolai osztálytalálkozóra? Hogyha idegesítő voltál, néhányan csúfoltak, vagy bántottak téged elmennél/tél? Milyen volt? Én már nem is akartam találkozni az utolsó nap óta a közép és ált iskola társaimmal.
Általános iskolai nem volt, de arra tuti hogy nem is mennék engem mem érdekelnek azok a köcsögök akik bántottak.
A kozepiskolaira talán elmegyek ha meglesz szervezve, de nem biztos. A volt osztályfőnökömet nagyon szerettem, még mindig tudom hogy mikor van a nevnapja és a szülinapja is és mindig felköszöntöm facebookon és nevnapomon ő is szokott írni nekem. :)
Szóval ha megyek akkor biztos nem azok miatt megyek akik engem bántottak..
Nem érdekel hogy mi van velük..
Nekem annyira régen volt az általános iskola, hogy már nem emlékszem sok mindenre. Meglepő módon egyik volt osztálytársammal elég jó viszonyt tudnék ápolni, csak éppen nem olcsó a telefon.
Ma már jó negyvenes életkorunkban szerintem MINDENT másképpen látunk. De kb. 5 vagy 10 év múlva is sok mindent másként lát az ember - főként a fiúkkal voltam megmagyarázhatatlan viszonyba (kicsit a többi lánnyal volt nehezebb, de mégsem olyan elviselhetetlen.)
Üdv:
egy középkorú Hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!