Ha a kolléga nem ismeri el, hogy van köztünk ellentét, akkor hogy lehet mégis feloldani?
Figyelt kérdés
Számomra régen nyilvánvaló volt, de csak akkor mertem róla beszélni, amikor a főnökünk említette, hogy az egyik kolléganő nem szimpatizál velem. Elveszi a feladataim a projektjeim, leválaszt a csapatról, de közben rengeteget panaszkodik nekem a magánéletére, óriási ellentmondás. Nyilvánvaló hogy nem jövünk ki jól, és mikor leültünk megbeszélni, letagadta, hogy van probléma, majd arra hivatkozott, hogy ő idősebb és nyilván ezért nem jövünk ki, de akkor miért velem osztja meg a zösszes gyereknevelési problémáját? Ha valaki ennyire nem ismeri be, de egyértelmű és nem csak nekem, hogy gond van, akkor mit kezdjek ezzel? Rossz így dolgozni, kellene valami megoldás.2019. júl. 21. 16:28
1/5 anonim válasza:
Pl. ezután nem hallgatod végig a magánéleti problémáit. Akkor majd észreveszi, hogy van probléma közöttetek. :DDD
Amúgy össze kéne rakni ezt a kolléganőt 10 lusta férfival. Ők minden probléma nélkül elviselnék, hogy elveszik a feladatukat, a projektjüket. :DDDD
Te meg güzülhetnél kedvedre (gondolom nő vagy). Így mindenki boldog lenne. :DDD
2/5 anonim válasza:
Hogy tudja elvenni a feladataid,projektjeid?
Közvetlen felettesed?
Ha nem,nyilván csak jóváhagyja neki ezt valaki.
Egyébként én sem hallgatnám végig,ettől függetlenül sem.
3/5 anonim válasza:
Azt írtad, a főnököd jelezte. Szerintem akkor eleve neki nem szabadna engednie, hogy el egye a feladataidat. És csapatépítést is kéne tartatnia, ha már ő maga nem tudja elsimítani a szálakat.
5/5 anonim válasza:
A főnök csak annyit jelzett,hogy nem szimpatikus.
Itt az lehet a gond,hogy az idősebb nő elveszi a kérdező feladatait.
Esetleg kérdezz rá,miért nem te csinálhatod ezeket a feladatokat (főnöktől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!