Milyen napszàmban dolgozni? Mennyire nehéz a gyümölcs szedés meg ilyesmik?
Gondolj bele:
Egész nap hajolgatni, emelgetni a tűző napon. Nyilván nem tudod fürdőruhában csinálni, mert leégsz. Szerintem 8 óra után ha nem vagy hozzászokva, akkor összeesel magadtól is.
Merre laksz, hogy semmilyen más lehetőséged nincs?
Szőlő szedésről tudok nyilatkozni,több fajta van, van ami korán érik de van olyan ami későn,mondjuk én csak úgy mond egy nyarat csináltam, melegben reggel 6-11 ig szedtük, aztán 16-19 ig,így azért tűrhető, nagyon is szerintem.
Szeptemberben már vagy hidegebb időben, reggel 6-14:30 ig 30 perc ebéd.
Nem esik le senkinek, hogy ő Obibogyó? :D
Ő írta az egyik kèrdèsènèl, hogy napszàmban kell dolgoznia, ha nem veszik fel vagyonőrnek a munkaügyibe. :D
Ha igy kerdezed akkor nem fogod birni.
De hosszu nadragba hosszu ujju ingbe es kalapba menj. Legyen nalad kesztyu viz es kaja is. Ebbol mar latjak hogy dolgozni keszultel. Es konyorgom zart cipobe menj, ne papucsba, nem a strandra indulsz.
Nem art ha van bent algoflex. WC csak a szabadban van.
Ne higyjetek már neki!! Teljesen felesleges hasznos tanácsot írni, mert néhány óra és írja a következő kitalálcióját.
Ha emiatt ír nekem privit majd megosztom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!