Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztál már távol az otthono...

Dolgoztál már távol az otthonodtól olyan helyen ahol sok látnivaló volt?

Figyelt kérdés

Én így vagyok egy tetőt csinálunk a Balaton mellett 1km-re. De nem lehet bakker nem lehet lemenni, ne menjek sehova stb. Pedig életben nem voltam a Balatonon.

Munkaidő után belepofázhat a főnök? Hova megyek stb.

2019. júl. 17. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak epp a latnivalok nem erdekeltek, pedig mehettem volna.

Feketen dolgoztat hogy ennyire korlatoz?

2019. júl. 17. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha belepofáz a munkaidőn kívüli dolgaidba, akkor te kizsákmányolás áldozata lettél. A helyedben jelenteném.
2019. júl. 17. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem voltam. Munkaidő UTÁN nem szabhatja meg, mit tegyél. Ugyanúgy, ahogy otthon se mondhatja azt, hogy munkából rögtön hazamenj és ne ülj le a haverjaiddal egyet kávézni.
2019. júl. 17. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Utálok már lassan itt dolgozni felmondok ősszel az 100%
2019. júl. 17. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
De meséld már el, hogy szól bele a főnököd a szabadidődbe? Nem enged ki a szállásról?
2019. júl. 17. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

"Utálok már lassan itt dolgozni felmondok ősszel az 100%"

Hirtelen felindulásból ne dönts. Próbáld ezt tisztázni, majd próbálj más állás után kutatni és úgy mondj fel.

Én bízok abban, hogy a helyzet menthető.

2019. júl. 17. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
6: Ha a főnöke nem engedi el sehova, a munkán kívül is meg van szabva a tartózkodási helye, akkor nem fog tudni mást keresni, hisz nem jut el az állásinterjúra. :)
2019. júl. 17. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a tavaly dolgoztam a Balatonnàl, 350 km-re lakom tőle, akkor láttam először, szintén èpítőiparban. :D

Gyönyörű volt, megért mindent, a munkás szállót ahol büdös volt, a koszos kollègàkat, a főnököt aki ki se fizetett normálisan, de láttam a Balatont! És gyönyörű volt, ja és az utazást a főnök állta, túl sokat meg egyébként sem dolgoztunk, mert a főnök még munkaidőben is hozta a piàt és itatott minket, mert ő maga is egy alkoholista.

Nem pofàzhat bele, hogy mit csinálsz munkaidő után.

2019. júl. 18. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!